2777
2789
عنوان

معلم دخترم زنگ زد گفت دخترت صدا کشیو املا بلد نیس چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1752 بازدید | 144 پست
خب از ساعت ۴ شروع کن تا ۷ شب تا ۸ تا هروقت که یاد بگیره دختر من غیرانتفاعی تا میاد ناهار میخوره میخو ...

عزیزم نمیومد کار کنیم مدامم مریض الا بعد یک هفته مدرسه رفته تو خونه سعی کردم جا نمونه اما اصلا راضی نمیشه املاء یا مشق بنویسه

در سرم جنگ های بسیاریست! و تنها کُشته اش منم....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کلا که حفظ شدن اشتباهه، بچه باید یاد بگیره نه حفظ بشه مثل طوطی فایدش چیه، توی خونه بچه چیزایی که یاد ...

عزیزم بچه ای که یادگیری اولیه رو هم توی کلاسی که 50 درصد یاد گرفتن نداره مشکل خودشه و باید پدر و مادر برن دنبال دلیلش واقعا نمیدونم شمایی که تو خونه نمیتونید بچه هاتون رو کنترل کنید چجوری از یک نفر دیگه این انتظار رو دارید و توی مجازی انقدر حق به جانبید

معلم باید خلاق و به روز باشه متناسب با بجهای الان. بتونه کشش یادگیری تو بچها ب وجود بیاره‌ متاسفانه ...

معلم وظیفه اش درس دادنه اگر دیدی ی معلم درس نمیده تو تایم کاریش خوابه 🤣 برو آموزش پرورش شکایت کن یا مدرسه بچت رو عوض کن بیین آیا تغییری در بچت حس میکنی 

اینکه ی بچه هوشش کمتره یاد نمیگیره مقصر معلم نیست ! نیاز به تمرین بیشتر داره که اونم تو تایم مدرسه نمیگنجه ! 

ما معلم تن پرور پرورش میدیم یا شما خودت و بچه ات تن پرور بار میاید که زورت میاد روزی دو ساعت با بچت کار کنی ؟

شما چند ساعت کنار بچت هستی میگی وقت ندارم باهاش درس کار کنم انوقت معلم چجوری وقت داشته باشه با ۳۰ تا بچه دونه دونه رفع اشکال کنه ؟؟؟؟؟

الانم با توهین کردن به جایی نمیرسی چون حقیقت اینه که گفتم شما با تنبلی خودت فقط باعث میشی بچت با پایه ضعیف بره بالا و دو سه سال دیگه کلا از درس و مدرسه زده بشه ‌و بیسواد بمونه وگرنه ضرری برای کسی نداری پس با همین تفکرت خوش باش 

باهاش مقابله کن مگه قراره به خواست خودش باشه؟اون بچه است نمیفهمه شمای پدر و مادر باید با اجبار و زور ...

ببین دخترم خیلی باباشو دوست داره اون هرچی بگه گوش میده بگ درس بنویس مینویسه ام متاسفانه باباش خییییلی احمقه اون بدتر لج میکنه از صبح تا شب این بت تو خونه میشینه نگاه میکنه یه کلمه حرف نمیزنه یا میخوابه. یکی دوبار وایسید بالا سر دخترم .چنان ذوق کرد تمام تکالیفشو نوشت

در سرم جنگ های بسیاریست! و تنها کُشته اش منم....
بخش کردن هم مهمه درسته؟

بله مهمه تازه پسر من ۵و۳۰ از مدرسه میاد شبم خسته ولی باهاش کار میکنم یاد بده بلند بخونه ومشقشو بنویسه صدا کشی کنه بعد دیکته بنویسه بعدا راه میافته اگه ترکیب رو درک کنه

در زندگیم چیزهایی را تجربه کرده ام که اگر در گذشته خوابش راهم میدیدم تا چند روز خوابم نمیبرد ولی حالا همه ی آنها تبدیل به تجربه شده ومن جدید را ساخته که حتی بدترین طوفان‌ها هم تکانش نمیدهند

عزیزم بچه ای که یادگیری اولیه رو هم توی کلاسی که 50 درصد یاد گرفتن نداره مشکل خودشه و باید پدر و ماد ...

معلمی که انقد فشاری شد، وای به حال دانش آموزانی بیچاره که زیر دست تو هستن، نمیتونی بچه هارو کنترل کنی چرا معلم شدی، استعفا بده یکی با لیاقتش بیاد جات0

معلومه چقد شما باهوشی، اصلا حالیت نمیشه کل آموزش کشور ایراد داره، خنگ

والا کل جهان تکلیف و تمرین خونه دارن پس اینجاست خنگی و احمقی شما معلوم میشه اینکه تو هیچی نشدی دلیل نمیشه مشکل از همه چیز باشه عزیزم

خب اونی که دیر یاد میگیره معلم باید وقت بیشتری برای اون بزاره، پس چرا بهش میگن معلم، اونی که زود یاد ...

مدرسه دولتی رو در نظر بگیر ! بچه ها ۴/۵ ساعت تو مدرسه هستن زنگ تفریح رو کم کن تایم آموزش رو کم کن تایم امتحان و تکرار و تمرین رو هم کم کن ! مگه چقدر زمان میمونه برای معلم ؟؟؟

و اینکه مطمین باش خود معلم عقلش میرسه با ضعیف ها بیشتر تمرین میکنه ولی تو اون تایم کوتاه سود زیادی برای بچه نداره 

بچه ای که ضعیفه باید هروز تو خونه تایم زیادی رو تمرین کنه 

والا کل جهان تکلیف و تمرین خونه دارن پس اینجاست خنگی و احمقی شما معلوم میشه اینکه تو هیچی نشدی دلیل ...

ول کن دیگه، آه، حالم ازت بهم میخوره، مثل چسب چسبیدی، بی کلاس بی فرهنگ

ببین دخترم خیلی باباشو دوست داره اون هرچی بگه گوش میده بگ درس بنویس مینویسه ام متاسفانه باباش خییییل ...

شما باید با همسرت جدی حرف بزنی 

من خودم بچه باهوشی بودم و باعث شد مامان و بابام پیگیری روزانه نداشته باشن چون توی همون مدرسه تکالیف رو مینوشتم یا چون درسم خوب بود  نمینوشتم با معلم حرف میزدم و همین برای کنکور اذیتم کرد شما باید از الان با بچه ات کار کنی تا بعدا آسیب بیشتری نبینه بخصوص که کلاس اوله

تهش کلاس خصوصی یا آنلاین براش بگیر و پا به پاش بشین تا یادبگیره

عزیزم نمیومد کار کنیم مدامم مریض الا بعد یک هفته مدرسه رفته تو خونه سعی کردم جا نمونه اما اصلا راضی ...

میفهمم چی میگی چون خودمم کلاس اولی دارم

بچه من یادگیریش عااالیه ولی مشکلش اینه دوست نداره مشق بنویسه ولی من مجبورش میکنم حتی شده دعوامون میشه سر مشق نوشتنش ولی کوتاه نمیام 

مهم برام مشق نیست چون میدونم بلده این واسم مهمه که مسئولیت پذیر باشه 

الان به عنوان دانش اموز این مسئولیت رو داره که تکالیفش رو کامل و خوش خط انجام بده با وجود اینکه همه رو بلده پس باااید انجام بده 

ی وقتایی حوصله نداره بدخط مینوسه میگم این قبول نیست بشین دوباره خوش خط بنویس از زیر کارت در نرو