2777
2789
عنوان

معلم دخترم زنگ زد گفت دخترت صدا کشیو املا بلد نیس چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1760 بازدید | 144 پست
میدونه چرا مهم نیست چون قبلا معلم ها بچه ها رو توی مدرسه میترسوندن دعواشون میکردن یا مرحله ی شدیدتر ...

بله درسته معلم حق نداره به بچه توهین کنه خود منم به بچم بگن بالای چشمت ابرو میرم مدرسه رو به خاک و خون میکشم ولی از اون طرف وظیفه خودم میدونم روزی چندساعت با بچم کار کنم

نمیشه که معلم نه حرف بزنه نه اخم کنه ازش هم انتظار داشته باشیم فیلسوف بسازه 

وقتی توقع داریم عزت نفس بچه هامون حفظ بشه و مثل قدیم باهاشون برخورد نشه پس خودمون هم ی کمکی بکنیم روزی چندساعت تایم بذاریم برای درس و یادگیری بچه 

ببین با بچت دست ورزی کار کن احتمالا همون بخاطر اینکه از مشق خوشش نمیاد نوشتنش ضعیفه،باید خودت خلاق ب ...

دقیقا از نوشتن خوشش نمیاد مثلا خانم مشق بده این نمینویسه

در سرم جنگ های بسیاریست! و تنها کُشته اش منم....

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سرتون مثل کپک کردین تو برف، فشار بدین پایین تر بره

خانم محترم یادگیری با حفظ شدن اولیه فرق داره و نتیجه پشتکاره  و باید توی خونه انجام بشه معلم فقط آموزش اولیه رو میده ولی شما مثل کبکی که گفتید سعی دارید کوتاهی تون رو تقصیر معلم ها بزارید 

پس یعنی این جدول دوستی خیلی مهمه درسته؟ دختر باهوشه میفهمه همه چیو.ولیییی نمیاد تمرین کنیم نمینویسه

اگه روشت جذاب باشه میاد وحتما یه جایزه وتشویقی بذار براش با گوشی میتونی یادش بدی ویدئو جدول دوستی بذار خودش جذب میشه اصلا اصل یاد گرفتن نوشتن صدا کشی وجدول دوستی هست

در زندگیم چیزهایی را تجربه کرده ام که اگر در گذشته خوابش راهم میدیدم تا چند روز خوابم نمیبرد ولی حالا همه ی آنها تبدیل به تجربه شده ومن جدید را ساخته که حتی بدترین طوفان‌ها هم تکانش نمیدهند

شاید بچه اتون استرسیه توی کلاس نمیخونن یا واژه خوب تعریف متفاوتی برای مادر بچه و معلمش داره

یکم بیش‌فعالی هم داره زیاد تمرکزش خوب نیس

در سرم جنگ های بسیاریست! و تنها کُشته اش منم....
خب دخترم الان میاد از مدرسه. تا غذا بخوره بخوابه میشه ۴ بعد اونم کلی بهانه. الانم گیج شدم نمیدونم ا ...

خب از ساعت ۴ شروع کن تا ۷ شب تا ۸ تا هروقت که یاد بگیره 

دختر من غیرانتفاعی تا میاد ناهار میخوره میخوابه میشه ۶ ! از ۶ تا ۸ باهاش درس کار میکنم 

ببخشید ولی شما انقدر بیخیال بودی الان نمیدونی باید از کجا شروع کنی با بچه تمرین کنی 

بیچاره معلم ها هرکاری کنن شماها زبونتون درازه تویی که مادری نمیتونی بچت رو به راه بیاری بعد انتظار د ...

معلم باید خلاق و به روز باشه متناسب با بجهای الان. بتونه کشش یادگیری تو بچها ب وجود بیاره‌ متاسفانه فقط دنبال اینن ک چرا حقوق کمه چرا  اینه چرا اونه.

جرا مادر باید کار معلم رو بکنه؟؟؟ خب اون معلم وظیفش چیه؟

خراب شه اون مدرسه و معلمی ک بخوا  این باشه وضع تدریسش

شما فعلن بچه خودتو بتونی بفرستی مدرسه و ب راه بیار فکر  دیگران نباش. تو بیکاری میتونی درس بدی بچت. خیلیا شاغلن باید کار کنن تا زندگیشون بچرخه.

برا امثال شما فایده نداره صحبت کردن. تفکزاتی مث شما معلما رو تن پرور و بی مسئولیت کرده‌.

اگ جوابتو ندادم یعنی لیاقتِ جوابم رو نداشتی! 🤪🤪

معلم تدریس میکنه وقتی از ۲۰ نفر دو نفر مشکل دارن دیگه به معلم مربوط نیست کلاس اول تمرین در خانه خیلی ...

خب اونی که دیر یاد میگیره معلم باید وقت بیشتری برای اون بزاره، پس چرا بهش میگن معلم، اونی که زود یاد میگیره که خوش به حال معلم هست، مهم اینه دانش آموز ضعیف رو راه بندازه

خب دخترم الان میاد از مدرسه. تا غذا بخوره بخوابه میشه ۴ بعد اونم کلی بهانه. الانم گیج شدم نمیدونم ا ...

باهاش مقابله کن مگه قراره به خواست خودش باشه؟اون بچه است نمیفهمه شمای پدر و مادر باید با اجبار و زور بیاریدش تو مسیر

خانم محترم یادگیری با حفظ شدن اولیه فرق داره و نتیجه پشتکاره و باید توی خونه انجام بشه معلم فقط آمو ...

کلا که حفظ شدن اشتباهه، بچه باید یاد بگیره نه حفظ بشه مثل طوطی فایدش چیه، توی خونه بچه چیزایی که یاد گرفته رو تکرار میکنه، نه که یاد نگرفته هنوز، چیو تمرین کنه

حالا معلم دختر من چند تا برگه چاپ کرده علوم داده ک علوم بپرسه ..بدبختا بزور میخونن .معلم گفته چرخه ا ...

چرخه آب مگه توی سوم نیس؟

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم