2777
2789
عنوان

به عنوان یه کنکوری این وضعیت طبیعیه💔

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 26 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام خوابت بخاطر استرس یا شاید افسردگی انقدر به خودت سخت نگیر و عذاب وجدان نداشته باشمشاوره کنکور بی ...

ببین دقیقا همینطوره میگه مهم نیس چقد خوابیدی یا خوابت میاد باید برنامه تموم بشه

از یه طرف مشاور درست و درمونی هم نمیشناسم که دانشجو نباشه و خودمم آنقدر وابسته برنامه مشاور شدم که وقتی یروز مثلا برنامم دیر میشه خودم اصلا نمیتونم برنامه بریزم

واقعا همین ضربه به خودم برگشت،ولی اینکه یه آدمی که دهم ک نهمه از من بیشتر میخونه اعصابمو خورد میکنه

به بقیه اهمیت نده هر کسی زمان خودش رو برای یادگیری لازم داره یکی ۳ ساعته میتونی ۲۰ شه اون یکی از ۲ روز قبل شروع کرده بخونین تا بتونه ۲۰ شه آدما فرق دارن 

مراقب خودت باش تا کم کم ساعت مطالعت بیشتر شه همین

آره میگم بهش به نظرت این خوابم میتونه بخاطر تنبلی تخمدان باشه؟

شاید به خاطر هورمون هات باشه 

اگر میتونی یه سونوگرافی و آزمایش بده

تو خداوند رویدادهای محالی الله...^_^🌱💜برای ظهور و سلامتی حضرت مهدی(عج)💕یه صلوات میشه بفرستی✨️🍃

ببین دقیقا همینطوره میگه مهم نیس چقد خوابیدی یا خوابت میاد باید برنامه تموم بشهاز یه طرف مشاور درست ...

داشتن مشاور از همون اول اشتباه بوده 

سعی کن خودت برنامت پیش ببری و وابسته نباشی 

فرض کن بهترین رشته قبول شدی همون دانشگاه دلخواهت 

بازم مشاور باید بیاد درساتو هندرکنه بگه چکار کن چکار نکن؟؟ 

نه دیگه انوقت مشاوری نیست خودتی و خودت 

پس سعی کن از الان برنامه ریزی یاد بگیری بتونی 

کارات خودت پیش ببری 

سوالی داشتی من اکثرا این موقع ها هر روز هستم

مثلا فردا امتحان ریاضی داری سخته دیگه مشاورم کلید میکنه و گیر میده اره انقد تست بزن انقد بخون فلان کن 

اما اهمیتی ب امتحانت نمیده 

حالا این وسط ممکنه دور از جون سرما بخوری. یانمیدونم مهمون سر زده بیاد یا جایی دعوت بشین یا مادر بزرگت مریضشه اینا همه مثاله 

اما مشاور حالیش نیست تو توی چه بحران یا وضعیتی باید کارای اون انجام بدی

خب چون اون توی شرایط تو نیست و درکی از زندگی شخصی تو نداره پس بهترین برنامه ریز خودتی و خودت فقط میتونی به خودت کمک کنی

چطور؟ 

در نظر بگیرم امروز یک شنبه تو 3شنبه امتحان داری  

خب تا 12 یکشنبه مدرسه بودی 

نیاز به تغذیه داری غذا میخوری حتما و حتما یک استراحت کوتاه در حد نیم تا یک ساعت میکنی 

10 دقیقه مدیتیشن بعد کتاب ریاضی برمیداری و تا جایی میخونی که حواست پرت بشه(در بزنن.  تلفن زنگ بخوره. صدا خواهر برادر و....) یه استراحت 10 دقیقه میکنی (اب یا چیزی میخوری.  دستشویی میری اب میزنی به صورتت) 

ادامه میدی تا زمانی که حداقل نصف کتاب تموم بشه 

استراحت یک ساعته و 10 دقیقه مدیتیشن و شروع میکنی

کتاب تموم شد مثلا ساعت 9 شبه غذا میخوری

نیم ساعت استراحت 2ساعت تست کنکور میزنی و ساعت 11 میخوابی

فرداش دوشنبه

6 تا 8 صب کنکور میخونی کتاب یا تست

8تا 9 استراحت 

9تا 1 ریاضی 

1تا 3 استراحت 

3تا 7 کنکور

7تا 8 استراحت و مدیتیشن 

بعدم از اون تکرار و اشکلات ریاضی 

و 11 حتما خواب

صب سه شنبه اماده امتحان 

مثلا به این نحو باشه

تایم استراحت گوشی بردار.  دوش بگیر.  تی وی ببین و.... 

داشتن مشاور از همون اول اشتباه بوده سعی کن خودت برنامت پیش ببری و وابسته نباشی فرض کن بهترین رشته قب ...

درسته،راهنماییت خیلی مفید بود حتما استفاده میکنم 

خیلی ممنون از تایمی که گزاشتی🥲💙