2777
2789
عنوان

برای اولین بار باهاش دعوا کردم در ماشینو بستم و پیاده شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 859 بازدید | 59 پست
کمبود محبت و اعتماد بنفس داریاین باعث میشه رابطت خراب بشه و به مرور ایشون هم سرد میشه مثل یک ملکه رف ...

چطوری انقدر زود رنج و مهر طلب نباشم نمیخوام مقابلش ضعیف باشم کلی گریه کردم پای تلفن براش از خودم بدم میاد انقدر ضعیف شدم😔😔😔

من دلم میخواست وقتی دید حالم بده پیاده شه بگه قهرم باهات اصلا یا تو مقصری ولی مواظب باش میری خونه

داستان زیاد میخونی؟؟این حرفا روانشناسی زرد و...بریز دور داری راجب عصبی بودن صحبت می‌کنی یکم منطقی باش نه احساسی شما هی جیغ جیغ کردی و می‌خوام پیاده بشم و دست شو پرت کردی و...رفتار اون آقا که تو عصبانیت چیزی نگفته عادی بوده شما زیادی واکنش نشون دادی اونم نسبت به یک بحث بی ارزش من خودم دخترم کسی این رفتار های غیر منطقی کنه سمتش دیگه نمی‌رم وای بحال اینکه برم بگم مواظب خودت باش 

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگرانᰔᩚ

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

داستان زیاد میخونی؟؟این حرفا روانشناسی زرد و...بریز دور داری راجب عصبی بودن صحبت می‌کنی یکم منطقی با ...

من بارها از اینجور آقایون دیدم تو فامیل اونا عاشق بودن عاشق نباشی بله بدت میاد... ولی مرد عاشق فرق داره

رفتارت شبیه دخترای ۱۶ ساله است ک رمانای ابکی و سایت ۹۸ ایا میخونن ن ی دختر ۲۳ ساله! همونقدر هیجانی و ...

شاید به قول شما انتظار من از رابطه مثل فیلما و رماناس ولی من حالم بده ...

من بارها از اینجور آقایون دیدم تو فامیل اونا عاشق بودن عاشق نباشی بله بدت میاد... ولی مرد عاشق فرق د ...

دیگه احساسی فکر می‌کنی من همسرم خیلی احساسی ولی یه وقتایی واقعا با حساس بودنش که نسبت به موضوع های کوچیک کلافه ام می‌کنه بخاطر این میگم هر چیزی که از حد متعادل خودش فراتر بره اذیتت کننده اس

شاید به قول شما انتظار من از رابطه مثل فیلما و رماناس ولی من حالم بده ...

برو پیش مشاور و روانشناس یکم شخصیتت رو قوی کن... 

ن تنها تو ازدواج تو بقیه روابط دوستانه و کاری و... هم مشکل برات بوجود میاد

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

دیگه احساسی فکر می‌کنی من همسرم خیلی احساسی ولی یه وقتایی واقعا با حساس بودنش که نسبت به موضوع های ک ...

کاش بتونم خودمو اصلاح کنم ولی میترسم همش من به فکر اصلاح خودم باشم 

برو پیش مشاور و روانشناس یکم شخصیتت رو قوی کن... ن تنها تو ازدواج تو بقیه روابط دوستانه و کاری و... ...

هر لحظه با خودم میگم قوی باش عصبی نشو گریه نکن روزی پنج ساعت کتاب خودشناسی روانشناسی میخونم ولی شخصیت بسیار ضعیفی دارم 😔

کاش بتونم خودمو اصلاح کنم ولی میترسم همش من به فکر اصلاح خودم باشم

نه برای رابطه کلا اصلاح کن که خودت اذیت نشی چون زندگی خیلی بالا پایین داره بخوای فقط از بعد احساسی به موضوع نگاه کنی که کوچیک ترین بحث مسله ها تبدیل به چالش کنی خودت بیشتر از همه آسیب میبینی 

هر لحظه با خودم میگم قوی باش عصبی نشو گریه نکن روزی پنج ساعت کتاب خودشناسی روانشناسی میخونم ولی شخصی ...

کتاب خوندن تنها فایده نداره، باید عمل کنی بهشون

هر ی نکته مثبت ک یادمیگیری، توی روزمره توی رفتارای خودت بکار ببری 

چندجلسه مشاوره برو، برای اینکه موتور تغییراتت روشن بشه خیلی خوبه 

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

مرسی چقد قشنگ گفتی دلم آروم شد یه بار ازدواج کردم با یه بچه جدا شدم ازدواج مجددم کردم ولی این مشکل ح ...

نه قربونت برم اصلا سر این مسایل گیر نده

ببین همون‌جوری که روانشناسی دخترا دخترا اینه که نیاز به ناز کشیدن و اینا دارن 

روانشناسی رفتاری پسرا فرق داره ناراحتم دوست دارن تنها باشن 

مغز پسرا مثل ما چند بعدی نیست نمی تونن همزمان چند تا موضوع تمرکز کنند

و واقعا از یه سنی نمی کشند حساسیت های ما رو پاسخگو باشن

شاید پسر هجده نوزده ساله بتونه ولی همونم بیست چهار پنج رد کرد دیگه نمی کشه

ذاتا دخترا حساسن ولی باز دخترای ایرانی خیلی حساس تر و نازنازی ترن غافل از اینکه اون پسر هم یه جاهایی نیاز داره درک شه 

نه قربونت برم اصلا سر این مسایل گیر ندهببین همون‌جوری که روانشناسی دخترا دخترا اینه که نیاز به ناز ک ...

ولی شوهر من واقعا بی توجهی میکنه وقتی حالم خیلی خیلی  بده این خانم اگه جای من بود چه میکرد 

یا وقتی نباید سکوت میکنه وقتی باید کظم غیظ کنه عربده و بددهنی میکنه 

بعد موقعی که حالش خوبه میگه دوسم داره 

چرا من چند تا آقا نظر خواهی کردم گفت هرچی باشه ما نمیزاریم طرف با ناراحتی بره و لاقل یبار پیاده میشی ...

اونا هم تو شرایطش قرار بگیرن بدتر میکنن

حتما چند بار این کار رو کردی و از دستت خسته شده