2777
2789
عنوان

برای اولین بار باهاش دعوا کردم در ماشینو بستم و پیاده شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 859 بازدید | 59 پست
عذر خواهی کرد ولی من تو کتم نمیره این که فقط زنگ میزد اصلا تو کتم نمیره وقتی دید با حال بد پیاده شدم ...

بحث کوچیکتون سر چی بود

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون دختره خیییلی حرف بیخود و چرتی زده، ربطی به غیرت نداره ،شما به اندازه کافی جو رو متشنج کرده بودین و ایشون هم عصبانی بوده ، بعدم گفته نزدیک خونه پیدات میکنه خودت بدترکردی.

بنظرم اون اقا بیشتر باید به اینکه میخواد این رابطه ادامه بده یا نه فکر کنه.نه شما

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
بچه ها برای منم دین موضوع حل نشده ست میخوام بدونم کسی که مثلا وقتی نارحتی میره و اگه شوهرته میذاره ش ...

شخصیت پسرا فرق داره 

ببین ذاتا درست نیست بزارن با ناراحتی بخوابی ولی خب یه مسیله هست که ناراحتی مقصر اش کی باشه؟

گاهی ما دخترا شورش رو درمیاریم 

ولی یه چی بگمت بنا به تجربه یا هرچی 

پسری که نمیزاره با ناراحتی بخوابی شاید درکش بالا باشه

ولی بازم صددرصد نمیشه گفت دوستت داره یا نداره

چون دیدم پسری که طاقت دیدن اشکای دوستم نداشت

حتی دوستم مریض میشد گریه می کرد ولی یه شبه خیانت کرد رفت با دختر دیگه

از طرفی پسری بیخیال تر بود ولی تهش پای دختره موند

چرا همیشه اصرار دارین دیگران شبیه شما بشن؟ خب شما یاد بگیر بدون جیغ و داد مشکل را حل کنیاصرار داشته ...

بحث تنهایی رفتن نیست بحث اینه من موقع بحث دعوا حالم خیلی بد میشه و قلبم درد گرفته بود ولی اون باز تو سکوت بود و سکوتش آزارم میداد با ناراحتی پیاده شدم ولی توجهی نکرد میونه راه حمله عصبی بهم وارد شد و قلبم گرفت دختره اومد منو تا خونه همراهی کرد بهم گفت اون بی غیرته که دید اینجوری راه میری نیومد دنبالت 

اون دختره خیییلی حرف بیخود و چرتی زده، ربطی به غیرت نداره ،شما به اندازه کافی جو رو متشنج کرده بودین ...

ایشون به من گفته بود اخلاقت دستم اومده و می‌دونم زود جوش میای زودم آروم میشی قول میدم ارومت کنم خودم ولی نکرد 😔 خیلی خودشیفته س خیلی 

حالا شما به من بگو کسی که قراره همسرت بشه همون اولای رابطه بزاره تو با حال خرابی و حمله عصبی بری تا خونتون چطور می‌تونه تکیه گاهت باشه من می‌دونم من خیلی بیشتر از اون تقصیر دارم ولی اون نباید منو با اون حال ول میکرد من به جای این که ادب بشم یا پشیمون بشم از رفتارم بیشتر حالم بهم خورد

بحث کوچیکتون سر چی بود

داشت گالریمو میدید منم عکسای بی حجاب و عروسی مامان و خاله هام توش بود که بسیار مذهبی و حساس هستن زودی قاپیدم از دستش که نره رو اون عکسا آخه کم مونده بود قبلشم گفته بود میشه لطفاً گوشیمو بدی نمیخوام عکسای خصوصی رو ببینی ولی گفت نه نمیدم  منم قاپیدم نمی‌دونم تو ذهنش چجوری قضاوتم کرد ولی یه ده دقیقه ای سکوت کرد و رفت تو خودش منم بیشتر لج کردم و گفتم پاشو بریم من می‌خوام برم خونمون اونم گفت باشه رفتیم میوونه راه گفتم قهرت بخاطر این کار بچه گانس اونم گفت رفتار تو اشتباس خودتو اصلاح کن خلاص نیم ساعت بدون هیچ حرفی رسیدیم نردیک خونمون گفتم این آخرین قرارمونه وبقیه ماجرا....

عزیزم بستگی داره مقصر کی بودهما دخترا انتظار داریم تحت هر شرایطی درک شیم حتی به نام حق حتی اگه ما مق ...

اون دختر گفت هر چی هست همین که تورو با این وضع ول کرد بری خونتون حتی پیاده نشد از ماشینش نمیتونه مرد زندگی و تکیه گاهت باشه حرفاش از ذهنم نمیره اصلا 

ایشون به من گفته بود اخلاقت دستم اومده و می‌دونم زود جوش میای زودم آروم میشی قول میدم ارومت کنم خودم ...

با عرض پوزش رفتار و افکار شما واقعا بچگانه س! این جمله های زرد روانشناسی و اینستاگرامی رو بریز دور که هرکی بذاره با حال بدت بخوابی دوستت نداره و ردش کن بره!!! زندگی واقعی اصلا اینجور نیست. ایشون اول اومد دست شمارو بگیره اروم کنه شمارو دستشو پس زدی و گفتییی برووووو بابا بعدم بیشتر جیغ زدی که میخوای پیاده بشی! باز قبول نکرده گفته تا نزدیک خونتون میبرتت باز شما بیشتر هم زدین مسله رو و نگه داشته.بعدم آخه دعوای بزرگ بخاطر یه مسله کوچیک!!!!!!!

با این بچه بازیا و حرفای بی ربط مثل بی غیرت گفتن!! داری خودتو از چشمش میندازی ، مردا کسی رو هم بپرستن از چششون بیوفته تمام میشه واسشون. اصلا مثل خانم ها نمیشینن بگن این خصلت خوبو داشت و خوشگذشت باهاش و گوگولی بود و ....

میرن واسه همیشه انگار هیچ وقت وجود نداشتی واسشون.

کاش حداقل مادرتون منطقی برخورد میکرد با مسله.

متاسفم ولی مجدد معتقدم نامزدتون باید برای ادامه دادن رابطه بیشتر فکر کنه، زندگی مشترک پر از بالا پایین هست اگه قرار باشه هرسری واکنش شما انقد تند و غیر قابل کنترل باشه و ازون بدتر خانواده تون هم احساسی برخورد کنن اون زندگی دوامی نخواهد داشت. مگر اینکه نامزدتون تا ابد کوتاه بیاد و نیازهای روحیش رو یا سرکوب کنه یا شخص سومی پیدا کنه واسشون ،وگرنه هر حرف عادیش قراره توسط شما به استارت یه جنگ بزرگ تبدیل بشه!!!

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
چرا من چند تا آقا نظر خواهی کردم گفت هرچی باشه ما نمیزاریم طرف با ناراحتی بره و لاقل یبار پیاده میشی ...

متاسفانه دهن بین هم هستی و دنبال مقصر توی بقیه ای نه رفتار خودت.

قبل از اینکه با دست خودتت زندگیت رو خراب کنی تغییر رویه بده.

با عرض پوزش رفتار و افکار شما واقعا بچگانه س! این جمله های زرد روانشناسی و اینستاگرامی رو بریز دور ک ...

نمی‌دونم واقعا 😔 شاید شما راست میگی و من زودرنجم حس میکنم من برون گرا هستم و اون درون گرا .... اون دختر گفت تو خیلی خوشگلی اون شبیه هیچی نیست حیف تو نیست براش گریه می‌کنی 😔

حسودی چی آخه 😔 گفت اوج ناراحتیشو دیدم فقط دستاشو گذاشته بود رو صورتش پیاده نشد ببینه تو چجوری میری ...

ببین سخت نگیر بخداهمودوسدارید قهرنکن

منویاددوران دوستیم انداختی باشوشویم

امضای خداپای تک تک ارزوهاتون❤

ببین سخت نگیر بخداهمودوسدارید قهرنکنمنویاددوران دوستیم انداختی باشوشویم

توروخدا بگو همچین حرکتی زده تا حالا ؟از ماشین با قهر پیاده شی بعد اونم بره خونشون