سلام! من خودم میکرو اسکالپ انجام ندادم، ولی یه سری از دوستام این کار رو انجام دادن و تجربهشون رو با من به اشتراک گذاشتن. اینجا چند تا تجربه مختلف رو برات میذارم:
تجربه 1: حسن، 38 ساله
"من میکرو اسکالپ رو برای کم پشتی موهام انجام دادم و خیلی راضیام. موهام همیشه کمپشت بود و این کار خیلی به بهبود ظاهر کمک کرد. رنگ اسکالپ خیلی طبیعی بود و حتی نزدیکانم هم متوجه نشدن که چیزی تزریق شده. بعد از اولین جلسه یه کم ورم و قرمزی داشتم که بعد از چند روز برطرف شد."
تجربه 2: لیلا، 32 ساله
"من میکرو اسکالپ رو دو ماه پیش انجام دادم و نتیجه واقعاً عالی بود. موهام به نظر پرپشتتر و طبیعیتر میاد. درد و ناراحتی کمی داشتم ولی تحملش راحت بود. مهم اینه که بعد از جلسات حتماً مراقبتهای لازم رو انجام بدی، مثلاً از کرمهای مرطوبکننده استفاده کنی و زیاد زیر آفتاب نباشی."
تجربه 3: محسن، 45 ساله
"من همیشه مشکل کم پشتی مو داشتم و تصمیم گرفتم میکرو اسکالپ رو امتحان کنم. نتیجه خیلی خوب بود. رنگ مشکی خوب روی پوست موند و حتی بعد از چند ماه هنوز هم خیلی طبیعی به نظر میاد. تنها نکته اینه که باید هر چند سال یه بار برای ترمیم بری."
نتیجهگیری
به طور کلی، بیشتر افرادی که میکرو اسکالپ برای کم پشتی مو انجام دادن از نتایجش راضی بودن. این روش میتونه ظاهر موها رو پرپشتتر و طبیعیتر کنه. مهمه که به یه متخصص با تجربه مراجعه کنی و مراقبتهای بعد از جلسه رو به خوبی رعایت کنی. اگه کسی دیگهای تجربه داره، خوشحال میشیم که به اشتراک بذاره!
با ازروی بهترین ها : ساریه امیدی متخصص پوست و مو در کلینیک کایاک .