2777
2789
حالا اگه کسی تصمیم بگیره سم بریزه تو قرمه سبزی که چند نفر رو بکشه، شماها از فرداش قرمه سبزی نمبخورید ...

آخه سم نریختن که 

مشکل تو خود ماکارانی یا سسش بوده🥲

آرامش خود را فدای بی‌شعوری دیگران نکنید تمام😇

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای دقیقا 😂من که کلااااا ترسیدم چون چندوقت پیش مسموم شدم یعنی قبلش باز میگفتم برم درست کنم اینا الا ...

خواهرم زنگ زدم میگم درست کردی میگه نه اول تو درست کن بعد ببینم چی میشه بعد من اصلا عشق موج میزنه موج😂

خواهرم زنگ زدم میگم درست کردی میگه نه اول تو درست کن بعد ببینم چی میشه بعد من اصلا عشق موج میزنه موج ...

وای 😂😂😂😂😂

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

واقعا استدلال فکریتون عجیبه آخهدرکتون نمیکنم

دیگه مادر که میشی احساسات به عقل چیره میشه

منم از خودم نه از بچه هام میترسم میگم کوچیکه شاید بدنش با من فرق کنه

برین درست کنین 

از هیچی نترسین 

ماکارونی ها هیچ مشکل مدرن

لابد سس و کنسرو آماده براش گرفتن 

اونا سمی میشن خیلی خطرناکه 

الان خودتون همه چیز شو درست کنین هیچ نمیشه 

منم می خوام گشنمه کی درست کنه برام 🤧🤧

معجزه شکر گزاری...

برین درست کنین از هیچی نترسین ماکارونی ها هیچ مشکل مدرنلابد سس و کنسرو آماده براش گرفتن اونا سمی میش ...

لابد همون سس ریختن کاش میگفتن علتش رو