2777
2789
عنوان

برای معجزه وزنگیری جنین چیکار کنم😔😭

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 25 پست
نه کم نیس واقعابچه من تو ۳۳ هفته ۱۹۰۰ بودمن لیدی میل روزی دوبار میخوردم خوب وزن دادچون خطر به زایمان ...

لیدی میل سر پسرم خوردم چون کورتون مصرف میکردم یه مدت اخر بارداری و عوارضش کولیک و رفلاکسه که پسرم جفتشو شدید داشت نمیخوام خدایی نکرده دخترمم تا این حد کولیک و رفلاکس داشته باشه ولی تغذیمم خوبه🥲

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ميشه از ته قلبتون برام از خدا بخواين كه اوني كه تو قلبمه و دارم تلاش ميكنم اتفاق بيفته برام؟🥺مرسي❤️انرژي مثبت بفرستين برام⭐️⭐️⭐️
اگه زایمانت طبیعی هست اینکارو نکنچون خیلییی سخت میشه

نه سزارینم

بارداری دوممه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ميشه از ته قلبتون برام از خدا بخواين كه اوني كه تو قلبمه و دارم تلاش ميكنم اتفاق بيفته برام؟🥺مرسي❤️انرژي مثبت بفرستين برام⭐️⭐️⭐️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیلی وزن نی نی کم نیست ها بیخودی نترسون خودتو عدسی، بلال پخته شده با کره ،بستنی ،کباب ،آجیل اینا خیل ...

مرسی قشنگم

ممنونتم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وزنش خوبه دیگه

واقعا؟؟؟؟؟

🥲🥲

1
5
10
15
20
25
30
35
40
والا با به دنیا اومدیم اینطور بودیمصحیح و سالمم هستیم😂به خودت استرس نده و غذای مقوی بخور

مرسی عزیزم

خودم ۲ کیلو بدنیا اومدم

شوهرم ۵ کیلو

🫠🫠🫠🫠

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دکتر سونوگرافی۳۰ هفته ۱۷۶۰ بود و قد و دور سرش ۸-۱۰ روز هم از هفتش بیشتر بود گفتن خوبه و درشته و اینا ...

شاید گفته تو ۳ هفته کم اضافه کرده

فقط 15 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در انتظار دیدن روی ماه دومین گل پسرمون هستیم🥰❤️👼

هرررر شب دارم گوشت مرغ و ماهی و چنجه بالاخره یکیشو میخورماجیل میخورمشیر و مایت میخورمدلستر روزی ۲ لی ...

اصلااااا غصه نخور مهم اینه بچه سالم باشه 

هرچی میخوری نوش جون خودت و فسقلت 

بلاخره تا موقع تولد وزن میگیره الانم وزنش خوبه نگران نباش 

من پسرم ده روز زود دنیا اومد 2900 بود وزنش اصلا ناراحت نبودم مهم سلامتیشه

لیدی میل سر پسرم خوردم چون کورتون مصرف میکردم یه مدت اخر بارداری و عوارضش کولیک و رفلاکسه که پسرم جف ...

پس بیخیالش وزنشم عالیه گوش نده به حرف این دکترا

اونا توقع دارن همه بچه ها به اندازه هم رشد داشته باشن.این اشتباهه.دیگه شما بچه داری میفهمی دیگه

رفلاکس و کولیک فکرنکنم به لیدی میل ربط داشته باشه.همه دارنا

فقط 26 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عضو خاموشِ چند ساله ی نی نی سایت...❤️برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم میکنید؟🙏🌹پسرم دنیام ۲۱تیر پاگذاشت به دنیا😍از اولش عجله داشت زود بیاد آخرم ۸ ماهه دنیا اومد😂♥همیشه میگفتم کی باشه به خط سبز روی کارت واکسنت برسی پسرم.توی دشک کوچولوت گم میشدی😅الان اومدی روی خط نارنجی دورت بگردم تپلی من🧿🪬 امروز ۱۴۰۳/۱/۱۸ برای اولین بار پسرمو میبریم آرایشگاه که خوجل بشه چیزی نمونده ۹ ماهش بشه😍💞امروز۳/۲/۳ آرسام برای اولین بار دست گرفت به مبل و بلندشد.بهت افتخارمیکنم جان من🥰❤️۱۴۰۳/۴/۲۱ پسر تپلی من یکساله شد😍 تیکر تولدبرای ۲ سالگیش رو گذشتم🥹وای خدا بالاخر دوتا دندون خوشگل در اورد😍😂۰۳/۵/    امروز ۱۹ مهر هست‌‌‌‌.پسرم دنیام دوتا دندون دیگه هم بالا در اورد💖.دلش میخواد راه بره ولی هنوز نمیتونه.قراره دو هفته دیگه بریم پیش پدربزرگش انشالله تا اون موقع راه میفته❤️🌿 امروز ۸ آبان پسرم راه میره.همش میخندم و بهش میگم مثل پنگوئن شدی مامان😂دقیقا مثل پنگوئن راه میره‌.خیلی زجر کشیدم بابت شیر و غذاخوردنش‌.آخرم کارمون کشیده شد به دکتر بلع. ولی الان خوبه😘❤️خدایاشکرت. امروز ۱ دی هست.پسرم ۳ تا دندون دیگه درآورده و خیلی بامزه تر شده😂بهش میگم بگو ماما میگه نه نه.میگم بگو بابا میگه نه نه.نمیدونم نه رو کی یادش داده؟😐🚶عوضش هر موقع خرابکاری میکنه میگه ماما😫