2777
2789
ده روز از اقدام بگذره هورمون بتا به خون وارد میشهتازه اگر تنبلی تخمدان داشته باشی دیر تر خودشو نشون ...

۱۳ روز بعد از پریود نشدن خیلی دیر میشهه

میگن آخه بعد یه هفته از رابطه و بعد سه چهار روز عقب انداختن بی بی چک نشون میده 

اشتباهه؟؟

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
اره دقیقا میگه مثلا موضوعاتی که قبلا برام مهم نبوده یا بخشیدم یا نشنیده گرفتم الان بشدت برام بزرگ می ...

دقیقا منم اینجوذی بودم موضوعاتی ک قبلا اصلا برام مهم نبود  برام اینقدر مهم شده بود  که حد نداشت

مامان  دخترم شدو خانم(هاپوکوچولوم)و پسرم آقا ویهان

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

۱۳ روز بعد از پریود نشدن خیلی دیر میشههمیگن آخه بعد یه هفته از رابطه و بعد سه چهار روز عقب انداختن ب ...

برا من اینجور بود قبل اون هرچی مینداختم منفی بود 

تو قصد بارداری داری یا نه؟!من رفتم آزمایشگاه گفت ۱۰ روز باید از رابطه بگذره که هورمون بتا وارد خون بشع  هورمون بتا همون هرمون بارداریه

برا من اینجور بود قبل اون هرچی مینداختم منفی بود تو قصد بارداری داری یا نه؟!من رفتم آزمایشگاه گفت ۱۰ ...

ن عزیزم من عقد نیستم متاسفانه میدونم اشتباه کردم واقعا کاری نکردیم خیلی حساس شدم از طرف دیگه من هیچوقت عقب نمینداختم 

ولی خانمای اینجا گفتن ۳ هفته باید بگذره از رابطه ک آزمایش بدی

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
چند وقته از پریودت گذشته دخول کامل داشتی؟!

ن بابا چ دخولی حتی نخورد بهم از رو شلوار بود ولی چون یکمشو فقط شلوار نداشت میترسم وای خیلی میترسم

میترسم با پیشاب....

ولی اون میگه حتی اونم بهم نخورد

ولی من سابقه عقب انداختن نداشتم خیلی توهم زدم میترسم 

ن بابا چ دخولی حتی نخورد بهم از رو شلوار بود ولی چون یکمشو فقط شلوار نداشت میترسم وای خیلی میترسممیت ...

الان دیگه دوره زمونه جوری شده همه صدبار اقدام میکنن براشون بگیره اونم عمییییق اگر از رو شلوار بوده و آبشم بهت نخورده چجور فکر میکنی بارداری عقب انداختن هی طبیعیه فصل به فصل ادم ممکنه عوض بشه الان اکثر اطرافیان من با اومدن پاییز دوماه پریودشون عقب افتاد

ن بابا چ دخولی حتی نخورد بهم از رو شلوار بود ولی چون یکمشو فقط شلوار نداشت میترسم وای خیلی میترسممیت ...

جفتتون شلوار داشتید وقتی آبش اومد ریخت رو شلوارت یا جاهای دیگه

الان دیگه دوره زمونه جوری شده همه صدبار اقدام میکنن براشون بگیره اونم عمییییق اگر از رو شلوار بوده و ...

مبترسم حس میکنم خورده 

نمیدونم چمه خیلی میترسم حالم بده

بخدا من اصلا اینطور آدمی نیستم اونم نیس

ما عاشق همیم سالهاستتتتت حتی خواستگارم بوده چند بار اومده خواستگار ولی اون موقع شرایط من جور نبود جواب رد دادیم، ما اصلا رابطه هم نداریم تو این چند سال هردومون می‌خواستیم بعد ازدواج باشه قرار بود دیگه قطعی سال بعد ازدواج کنیم

اینجا هم دیدم آخه خانما گفته بودن با پیشاب میشه و این حرفا اونم میگه اصلا نخورده میگم شاید متوجه نشده 

بخدا موندم خیلی خوددرگیری دارم 

جفتتون شلوار داشتید وقتی آبش اومد ریخت رو شلوارت یا جاهای دیگه

ن بابا خودش تمیز کرد با دستمال خودشو 

من فقط میترسم یکم بخوره بهم اونم میگه نخورده میگم اون نمیدونه شاید