2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خودم ۱۷۵ فکر کن دوتامون از در وارد بشیم 😂

خوب 

خودتم ماشاالله قد بلندی 

آره دیگه باید بالای دو متر باشه 

چون  منم  گفتم شوهرم ۳۰ چهل سانت ازم بلند تر  باشه  البته حداکثرش رو گفتم 

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
خوب خودتم ماشاالله قد بلندی آره دیگه باید بالای دو متر باشه چون منم گفتم شوهرم ۳۰ چهل سانت ازم بلن ...

اره خودمم بلندم کفش پاشنه بلند بپوشم دیگه خیلی بلند تر هم میشم 😂

لطفا برام دعا کن  خدا بهم آرامش بده سختی هام تموم بشن 🙏🏼

😂😂😂😂😂

پس بالای دومتر سفارشتو به اون خانمه که قراره برا من بفرسته بده

تا همزمان ارسال کنه 🤣

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
والا فعلا از پاهاش دارم شروع میکنم طول میکشه😂😂😂

هزینه ارسال که نداره 

فقط اسی  هم سفارش داشتن 😅 بی‌زحمت 

حالا اسی نفهمه ولی کار منو زود تر راه بنداز منتظرم😁

والا فعلا از پاهاش دارم شروع میکنم طول میکشه😂😂😂

خوب بسته بندیش کن 

ترک بر تنداره خط و خش نیوفته روش 

ندزدنش 

یا خدا 😭😅🤣😁