2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیلی اعصابم خورده 

با خودم میگم من اول از همه در قبال بچه هام مسئولم 😔 وقتی من نیستم درست نهار نمیخوره و اخلاقشم می‌ریزه به هم 

همش می‌ره سر گوشی نمی تونم هم گوشی. و نذارم خونه چون برای درسش بهش نیاز پیدا می‌کنه 

به هر حال یه مقدار اولش سختی داره خصوصا معلمی از قدیم اینجور بوده . اگر فقط واسه پول بری و علاقه نباشه شغل سختیه . سن بچه هات بد نیست اگر بتونی جو خونه رو کنترل کنی که از این تنهایی سو استفاده نکنن چند ساعت تنهایی شاید استقبالم کنن . به هر حال ببین چی بدست میاری چی از دست میدی ببین ارزششو داره یا نه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
به هر حال یه مقدار اولش سختی داره خصوصا معلمی از قدیم اینجور بوده . اگر فقط واسه پول بری و علاقه نبا ...

اخلاق شوهرم یه جوریه که همه چیز رو بزرگ می‌کنه و میندازه تقصیر من 

و هیچ مسئولیتی هم قبول نمیکنه برای بچه ها کاری کنه 

همه کارهاشون با خودمه