فیلم های عروسیمون هفته پیش گرفتیم منم اصلا وقت نمیکردم دقت کنم و... دیشب شوهرم با شوخی برگشت گفت مامان بهت ۲ میلیون دادم اصلا خرج نکردی ها منم بعد رفتن مامانش گفتم چرا به کسی ۲ میلیون پول دادی در حالی کک میدونستی پول پرسته و خرج نمیکنه نشستم از روز حنا ک ۹۰ تومان خرج کرده بود تا عروسی و بند تختی و ... حساب کردم ۱۵۰۰ خرج کرده بود افریته تازه شوهرم با خوشحالی به قسمت فیلم برگشته میگه نگاه ۱ میلیون بست ب سرت گغنم بست ک بست تا الانش هم پولی ک داد ی و خرج نکرده یعنی ب این گدا پول نمیدادی نمیخواست تو عروسی پسرش خرج کنه تو عروسی دخترش پس چطوری خودشو جر میداد تقصیر تو عه حماله ک گفتی دستم تنگه من دست گل روز عروسیم اجاره کردم رفتی ۲ م گذاشتی کف دست مامانت ؛؛ جالبش اینجاست تو عروسی یکم گوشتش رفته بود از گوسفند قربانی ک هزار تومن کمک نکرده بود کلی برداشت و پخش کرد و ... من تازه عروس به هفته بعد عروسی تو یخچالم گوشت نداشتم تازع حرفش میفته میگع من یه رون گوسفند و دادم بهتاااااا یکی نیست بگه مگه تو هزینه کرده بودی با اجازه کی همچین غلطی کردی بعد عروسی هم داریم از دایی شوهرم گوشت میخریم سریع پریده وسط آه و ناله شوهرم گفت دو کیلوش هم میدم ب ط !!!!!!! جالبش اینجاست خونش مثل خونه تازه عروسا فرش نو پرده نو کاغذ دیواری تازه بعد عروسی ما پاس پورت رگفت بره کربلا غید هم کرده گوسفند قربانی کنید با پول خدتون جلوی من ؛؛ چند روز پیشم میگفت میخام برم کنسول و جاکفشی ست بخمر م
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.