فیلم های عروسیمون هفته پیش گرفتیم منم اصلا وقت نمیکردم دقت کنم و... دیشب شوهرم با شوخی برگشت گفت مامان بهت ۲ میلیون دادم اصلا خرج نکردی ها منم بعد رفتن مامانش گفتم چرا به کسی ۲ میلیون پول دادی در حالی کک میدونستی پول پرسته و خرج نمیکنه نشستم از روز حنا ک ۹۰ تومان خرج کرده بود تا عروسی و بند تختی و ... حساب کردم ۱۵۰۰ خرج کرده بود افریته تازه شوهرم با خوشحالی به قسمت فیلم برگشته میگه نگاه ۱ میلیون بست ب سرت گغنم بست ک بست تا الانش هم پولی ک داد ی و خرج نکرده یعنی ب این گدا پول نمیدادی نمیخواست تو عروسی پسرش خرج کنه تو عروسی دخترش پس چطوری خودشو جر میداد تقصیر تو عه حماله ک گفتی دستم تنگه من دست گل روز عروسیم اجاره کردم رفتی ۲ م گذاشتی کف دست مامانت ؛؛ جالبش اینجاست تو عروسی یکم گوشتش رفته بود از گوسفند قربانی ک هزار تومن کمک نکرده بود کلی برداشت و پخش کرد و ... من تازه عروس به هفته بعد عروسی تو یخچالم گوشت نداشتم تازع حرفش میفته میگع من یه رون گوسفند و دادم بهتاااااا یکی نیست بگه مگه تو هزینه کرده بودی با اجازه کی همچین غلطی کردی بعد عروسی هم داریم از دایی شوهرم گوشت میخریم سریع پریده وسط آه و ناله شوهرم گفت دو کیلوش هم میدم ب ط !!!!!!! جالبش اینجاست خونش مثل خونه تازه عروسا فرش نو پرده نو کاغذ دیواری تازه بعد عروسی ما پاس پورت رگفت بره کربلا غید هم کرده گوسفند قربانی کنید با پول خدتون جلوی من ؛؛ چند روز پیشم میگفت میخام برم کنسول و جاکفشی ست بخمر م
برامنم یه زار خرج نکرد ک هیچ دقیقا مثل تو خونشون نو نوار کردن دوزار کف دستم نزاشتن کل زندگیم شد حسرت ...
آدم فقط حرصش میگیره ما هم داشتیم خونه میشناختیم ۵ سال نامزد بودیم ب جا اینکه بیاد کمک دستمون باشه هزینه الکی رو دستمون میزاشت کاشی کار اومد اینم کشید خونش گچ کار اومد این و کشید لک گیری کرد بنا اومد تا سنگ توالت دست شوییشو با کاشی های ما عوض کرد ؛؛ تازه برادر شوهرم میومد یک ساعت ک نیم ساعتشو قهر بود کمک میکرد آزمون پول میگرفت
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
دارم به تاربخ این تاپیک توجه میکنم ببینم مال چه سالیه که دو میلیون خیلی بوده!!!!
برو هزینه های یه شب عروسی رو در بیار متوجه میشی تو اون هاگیر واگیر دو میلیون زیاده یا ن .. اجاره به لباس عروس شده ۳۰ میلیون ورودی تالار شده ۴۰۰ میلیون واسه کسی ک تنهایی داره عروسی میگیره تو این گرونی ۵۰۰ هزار تومنم غنیمت بود
جای من بودی چکارمیکردی توعروسیمون برادرای شوهرم همه شاباش عروسی رو دزدیدن پدرشوهرم تا پول اب و برق پسربزرگشو میداد ولی تابرنجو گوشت خانواده رو شوهرم تامین میکرد الانم مادرشوهرم از پول ارث پدریش ب پسربزرگش داد ولی تا پول دکترشم ازشوهرم میگیرع حتی خاهرشوهرم کرایه خونش عقب میفته یا ماشینش خراب میشه ازشوهرم میگیره ومیدونم پس نمیده حتی اول ازدواج شوهرم برامن اینه شمعدون نخرید ولی ۱۳نفرخانوادشو باخرج خودش برد مسافرت .برلتو یه مادر هستش واینو بدون هرچقدتواز شوهرت سهم داری اونم داره چون اون ب دنیا اوردتش ولی اگه میخای کمتر خرجشون کنه یا اگه خرج کرد دلت نسوزه اولا ب مادرشوهرت رسیدی همش بگو نداریمو از قرض وقوله حرف بزن بعدشم خودت خرج کن وگرنه نمیتونی ب شوهرت بگی ب مادرت پول نده شوهرمن ماهی چقد ب مادرش خرجی میده وهرچی میوه براخونه بخره برا اونم میبره تازه اگه فقط مادرشوهرم میخورد دلم نمیسوخت .نوه ها میان میخورن
خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من
برو هزینه های یه شب عروسی رو در بیار متوجه میشی تو اون هاگیر واگیر دو میلیون زیاده یا ن .. اجاره به ...
پس برای توهم کم نزاشته لباس سی ملیونی پوشیدی غصه دوتومن میخوری کاش شوهرمنم مث شوهرتوبود لباس عروسمو با انتخاب خاهراش گرفتم پولم دست اونا داده بود اونا تعیین میکردن چقدرخرج بشه تازه ادم بده هم شدم
خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من
چه طرز حرف زدنه، ادب نداری؟ندیدی یخچال عروس پر میکنن و تزیین؟ حتما وضعتون ضعیفه که نه دیدی و نه شنید ...
اره ولی به ضعیفی تفکرات شما نیست خداروشکر 😂
جنبهی محبت نداریم! ظرفیتمون که تکمیل شد، غرورمون سر ریز میشه، و سیل بیتفاوتیهای ما افراد مهربون رو غرق میکنه. بعد آروم که گرفتیم، هاج و واج دنبال محبت میگردیم. آدمهای عجیبی هستیم …
اره اینو راست میگه برا من کلا یه کیلو گوشت داده تنهایی نشست آبگوشتاش خورد 😂😂من از وسایل یخچال جهاز ...
خب همین پدر مادران تا این حد پسرا رو لوس میکنن بجای اینکه مرد بار بیان بیشتر پرنسعلی هستن همه چیز اماده قرار میدن در اختیار مرد بعد مادرش میاد از جهاز دختر ایراد میگیره ک چرا افتابه نیاوردی با خودت 😐
جنبهی محبت نداریم! ظرفیتمون که تکمیل شد، غرورمون سر ریز میشه، و سیل بیتفاوتیهای ما افراد مهربون رو غرق میکنه. بعد آروم که گرفتیم، هاج و واج دنبال محبت میگردیم. آدمهای عجیبی هستیم …