2777
2789
عنوان

مادر شوهرم عروسی ما تالار صد چهل تومان پول خرج کرده 😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 703 بازدید | 57 پست
برامنم یه زار خرج نکرد ک هیچ دقیقا مثل تو خونشون نو نوار کردن دوزار کف دستم نزاشتن کل زندگیم شد حسرت ...

آدم فقط حرصش میگیره ما هم داشتیم خونه می‌شناختیم ۵ سال نامزد بودیم ب جا اینکه بیاد کمک دستمون باشه هزینه الکی رو دستمون میزاشت کاشی کار اومد اینم کشید خونش گچ کار اومد این و کشید لک گیری کرد بنا اومد تا سنگ توالت دست شوییشو با کاشی های ما عوض کرد ؛؛ تازه برادر شوهرم میومد یک ساعت ک نیم ساعتشو قهر بود کمک می‌کرد آزمون پول می‌گرفت 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آدم فقط حرصش میگیره ما هم داشتیم خونه می‌شناختیم ۵ سال نامزد بودیم ب جا اینکه بیاد کمک دستمون باشه ه ...

🥲🥲 خدا بهت رحم کنه معلومه چه با سیاسیتی هستن . انشالله بچه دار بشی ازت فاصله میگیرن 

ا       با من بحث نکن حوصله تو ندارم .چون تو تاپیک نیستم                        

دارم به تاربخ این تاپیک توجه میکنم ببینم مال چه سالیه که دو میلیون خیلی بوده!!!!

برو هزینه های یه شب عروسی رو در بیار متوجه میشی تو اون هاگیر واگیر دو میلیون زیاده یا ن .. اجاره به لباس عروس شده ۳۰ میلیون ورودی تالار شده ۴۰۰ میلیون واسه کسی ک تنهایی داره عروسی میگیره تو این گرونی ۵۰۰ هزار تومنم غنیمت بود 

جای من بودی چکارمیکردی توعروسیمون برادرای شوهرم همه شاباش عروسی رو دزدیدن پدرشوهرم تا پول اب و برق پسربزرگشو میداد ولی تابرنجو گوشت خانواده رو شوهرم تامین میکرد الانم مادرشوهرم از پول ارث پدریش ب پسربزرگش داد ولی تا پول دکترشم ازشوهرم میگیرع حتی خاهرشوهرم کرایه خونش عقب میفته یا ماشینش خراب میشه ازشوهرم میگیره ومیدونم پس نمیده حتی اول ازدواج شوهرم برامن اینه شمعدون نخرید ولی ۱۳نفرخانوادشو باخرج خودش برد مسافرت .برلتو یه مادر هستش واینو بدون هرچقدتواز شوهرت سهم داری اونم داره چون اون ب دنیا اوردتش ولی اگه میخای کمتر خرجشون کنه یا اگه خرج کرد دلت نسوزه اولا ب مادرشوهرت رسیدی همش بگو نداریمو از قرض وقوله حرف بزن بعدشم خودت خرج کن وگرنه نمیتونی ب شوهرت بگی ب مادرت پول نده شوهرمن ماهی چقد ب مادرش خرجی میده وهرچی میوه براخونه بخره برا اونم میبره تازه اگه فقط مادرشوهرم میخورد دلم نمیسوخت .نوه ها میان میخورن

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من
برو هزینه های یه شب عروسی رو در بیار متوجه میشی تو اون هاگیر واگیر دو میلیون زیاده یا ن .. اجاره به ...

پس برای توهم کم نزاشته لباس سی ملیونی پوشیدی غصه دوتومن میخوری کاش شوهرمنم مث شوهرتوبود لباس عروسمو با انتخاب خاهراش گرفتم پولم دست اونا داده بود اونا تعیین میکردن چقدرخرج بشه تازه ادم بده هم شدم

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من
جای من بودی چکارمیکردی توعروسیمون برادرای شوهرم همه شاباش عروسی رو دزدیدن پدرشوهرم تا پول اب و برق پ ...

خدا ب ماها صبر ایوب داده بخدا من دارم دیوونه میشم ت چی می‌کشی اصلا بحث پولش نیست بخدا بحث اینکه این شوهرم و هالو گیر آوردن میتازونن

🤣🤣🤣🤣یعنی میگی مامان بااتون اینقدر دارن ک خورد خوراک داماد بی عرضه رو هم بدن

چه طرز حرف زدنه، ادب نداری؟

ندیدی یخچال عروس پر میکنن و تزیین؟ حتما وضعتون ضعیفه که نه دیدی و نه شنیدی

چه طرز حرف زدنه، ادب نداری؟ندیدی یخچال عروس پر میکنن و تزیین؟ حتما وضعتون ضعیفه که نه دیدی و نه شنید ...

اره ولی به ضعیفی تفکرات شما نیست خداروشکر 😂

جنبه‌ی محبت نداریم! ظرفیتمون که تکمیل شد، غرورمون سر ریز میشه، و سیل بی‌تفاوتی‌‌های ما افراد مهربون رو غرق میکنه. بعد آروم که گرفتیم، هاج و واج دنبال محبت می‌گردیم. آدم‌های عجیبی هستیم …
اره اینو راست میگه برا من کلا یه کیلو گوشت داده تنهایی نشست آبگوشتاش خورد 😂😂من از وسایل یخچال جهاز ...

خب همین پدر مادران تا این حد پسرا رو لوس میکنن بجای اینکه مرد بار بیان بیشتر پرنسعلی هستن همه چیز اماده قرار میدن در اختیار مرد بعد مادرش میاد از جهاز دختر ایراد میگیره ک چرا افتابه نیاوردی با خودت 😐

جنبه‌ی محبت نداریم! ظرفیتمون که تکمیل شد، غرورمون سر ریز میشه، و سیل بی‌تفاوتی‌‌های ما افراد مهربون رو غرق میکنه. بعد آروم که گرفتیم، هاج و واج دنبال محبت می‌گردیم. آدم‌های عجیبی هستیم …