2777
2789
خودت تحصیلاتت چیه عزیزم؟بچت کلاس چندمه؟میخوام ببینم بعدا خودم میتونم کمک بچه باشم یا دهنم سرویسه؟

خودم لیسانس دخترم کلاس دومه از الان ریاضیشونو خیلی سخت گرفتن.هرسال هم سخت تر میشه همه دانش آموزا مینالن حقم دارن 

حق ندارن نمونه سوال بدن حتی حق سوال دادن تو کلاسم ندارن

چرا حق ندارن برای متن کتاب سوال بدهند؟کتابهای علوم ابتدایی دیدی؟همش آزمایش.بچه پس موقعی که ازشون امتخان می گیرن از کجا جواب سوال بده.از هوا؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا حق ندارن برای متن کتاب سوال بدهند؟کتابهای علوم ابتدایی دیدی؟همش آزمایش.بچه پس موقعی که ازشون امت ...

اره دیدم. میگن اینطوری بچه محدود میشه. باید اصل مطلب درک کنه و بعد هر سوالی دادن بتونه حل کنه مثلا همین مبحث علوم بچه باید بفهمه که اجسام تیره تر گرما رو جذب میکنن ـدیگه از این موضوع کلی سوال میشه داد

مثلا تابستون لباس تیره بپوشیم یا روشن

آب تو ظرف تیره تر گرم تر میمونه یا روشن تر

لباس مشکی زودتر خشک میشه یا سفید

همتا اسم خـودمه♥
اره دیدم. میگن اینطوری بچه محدود میشه. باید اصل مطلب درک کنه و بعد هر سوالی دادن بتونه حل کنه مثلا ه ...

والا موقع امتحان معلمش کلی نمی گیره.کاملا جزئی هستش امتحانشون.

اره دیدم. میگن اینطوری بچه محدود میشه. باید اصل مطلب درک کنه و بعد هر سوالی دادن بتونه حل کنه مثلا ه ...

اون موقع حرف شما درسته که همه چیز آزمایش کنن برای بچه و کاملا مفهومی بهش بفهمونن

وقتی میگن برید بخونید فردا پرسش داریم بچه چطور مفهوم رو درک کنه؟!

والا موقع امتحان معلمش کلی نمی گیره.کاملا جزئی هستش امتحانشون.

درسته سوالاتی که منم گفتم جزئیه. باید مبحث کلی رو درککنن بعد تو ذهنشون تجزیه تحلیل کنن. برای همینه سوال نمیدن. چون کلی سوال متفاووت هست اگر موضوع درس درک کنن به همه سوالات میتونن جواب بدن

همتا اسم خـودمه♥
اون موقع حرف شما درسته که همه چیز آزمایش کنن برای بچه و کاملا مفهومی بهش بفهموننوقتی میگن برید بخونی ...

بله آزمایش ها جزو تدربسن و حتما باید انجام بشن

حتی معلم بچه من برای اطمینان میگه بچه ها باز خودشون تو خونه ازمایشا رو انجام بدن

همتا اسم خـودمه♥