2777
2789
عنوان

خونه طبقه چهارم پنجم

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 44 پست
ولی عزیزم من چندسال پیش میخاستم یه خونه پشت مجلس بخرم طبقه چهارم بدون آسانسور ۷۵میلیون همین فکر رو ک ...

نمیدونم

ولی ما که طبقه چهارم با آسانسور داریم حاضریم فقط فروش بره بریم طبقه اول

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب مثلا کسی نیست مثل خودمون پولش کم باشه بخاد بخره یا بدن مستاجر. یا سرمایه گذاری؟ وقتی مجبوری بهت ...

عزیزم اگه تهرانی این کارو بکن به نظر من

ما و دوستامون این کارو کردیم با پول ما سالی که خریدیم می شد محله ی پایین تر نوساز خرید اما چون ترجیح ما محله بود طبقه 4 بدون اسانسور گرفتیم کنارش پولامونو ماشین خارجی برداشتیم هر وقت بخوایم همه رو یکی کنیم خونه رو عوش کنیم اما دوستمون که همین شرایطو داشت خونه رو عوض کرد

تو تهران نهایتا 2 ماه بیشتر برای فروشش زمان می ذاری چیز خاصی نیست.ما بازسازی کردیم و دلمونم نمیاد جا به جا کنیم

بخرید که انشالله مبارکتون باشه عزیزم

عزیزم اگه تهرانی این کارو بکن به نظر منما و دوستامون این کارو کردیم با پول ما سالی که خریدیم می شد م ...

آخه خیلی از اطرافیانمان همون طبقه چهار پنج هستن خونرو بازسازی کردن خودشون نشستن من اطراف تهرانم

اتفاقا بهتر از اینه که با یه بچه کوچیک و حاملگی مستاجر باشی بخرین انشاله بعدا عوض میکنین من خودم یکی دو سال طبقه ۴ بدون آسانسور بودم خیلیم بد نبود قابل تحمل بود برام

یه کاربر قدیمی از بند درومده 🤗

الان خونه راکد هست هر چی می تونی بخر .... الان زیر قیمت می خری و چند سال دیگه هم زیر قیمت می فروشی . انشاالله تا چند سال دیگه پول میاد دستتون عوض می کنید اگر تا چند وقت دیگه خونه گرون شد همین طبقه چهارم بدون آسانسور  را هم نمی تونی بخری 

الان خونه راکد هست هر چی می تونی بخر .... الان زیر قیمت می خری و چند سال دیگه هم زیر قیمت می فروشی . ...

آره دیگه همون بنظرم بهتر از مستاجری هست همش استرس پول پیش اجازه جابه جایی خودش کلی هزینه داره 

اتفاقا بهتر از اینه که با یه بچه کوچیک و حاملگی مستاجر باشی بخرین انشاله بعدا عوض میکنین من خودم یکی ...

منم نظرم همینه ولی همهههه گفتن نخرید خوب نیست 

منم نظرم همینه ولی همهههه گفتن نخرید خوب نیست

همیشه نمیشه یک طرف قضیه را نگاه کرد گاهی آدم مجبوره بین بد و بدتر گزینه بد را انتخاب کنه خونه طبقه چهارم بدون آسانسور واقعا سخته ولی بدتر از اون نداشتن همون خونه است . می خری و نهایتا نتونستی اونجا زندگی کنی میدی اجاره و خودت میری یک جای دیگه . خودت میگی جای دیگه نمی تونی بخری اونم الان زیر قیمت بازار داره می فروشه و معلوم نیست سال دیگه بتونی همین خونه را بخری یا نه.  با شوهرت بشینید و خوب مشورت کنید و یک تصمیم مناسب بگیرید