2777
2789
عنوان

دختر خواهرشوهرم گلیم فرش جهیزیمو سوزوند

| مشاهده متن کامل بحث + 5143 بازدید | 153 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

واقعا منم با طرز برخورد خانومهای نی نی سایت به شخصیت و ادبشون شک کردم.اینها واقعا توی زندگی واقعی چط ...

اما ادب حکم میکنه خواهرشوهر اسی معذرت خواهی کنه و سعی در جبران کردنش کنه و اسی گلیم رو قبول نکنه و اگر خواست خودش بخره 

اینطوری هرکی بخواد خسارت بده که نمیشه و اینم که کار اشتباهش رو ندید بگیره هم درست نیست 

اسی میتونه اینو بهونه کنه قلیون وارد خونش نکنه 

اما ادب حکم میکنه خواهرشوهر اسی معذرت خواهی کنه و سعی در جبران کردنش کنه و اسی گلیم رو قبول نکنه و ا ...

منم موافق بی ادبی خواهر شوهر و مادرشوهرش نیستم اینکه حتی یه معذرت خواهی نکردن.

والله من بودم گلیم رو با خودم میبردم یکی دیگه براش میخریدم میاوردم.

من حتی ظرف کیک خواهرم رو خراب کردم براش یکی خریدم تا ناراحت نباشه ازم.

ولی این حجم از پستها که بجای دلداری دادن دارن اسی رو بیشتر ناراحت میکنن و میگن خسارت بگیر یا فلان کن...

الانم دیگه بهونه داره که قلیون نکشن

شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲

چقدر ادمهای سنگ دلی پیدا میشن.اینقدر ب مادیات دل نبندیداگر زغال میفتاد روی پاش خوب بود؟؟؟؟

اگر زغال میفتاد روی پاش البته دور از جونش، باباش چنان میزد توی دهن مادر بچه جوری که تا ابد قلیون کشیدن یادش بره

خدای مهربانم به عدد آنچه آفریدی و بهش علم داری شکر 

برای منم پیش اومده، بااینکه من وشوهرم قلیونی نیستیم دوستامون میان خونمون باخودش ن میارن. چندماه پیش بود یکی ازخانماشون زد، زغالاپخش شد، روفرشی ازاین کشدارا عید خریده بودم، اونو سوزوند، بعد فرش وسوزوند، فقط مونده بود سرامیک وسوراخ کنه

دیگه غم ادامه دارنیستم  درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود