2777
2789

من بیست و خورده سالمه

خالم میگفت توی این دوره زمونه باید با یکی دوست بشی تا بتونی ازدواج کنی 

من مذهبیم نماز میخونم روزه میگیرم و .... تا حالا هم دوست جنس مخالف نداشتم حتی به پسرا نگاه نمیکنم

فقط  قبلا توی  دانشگاه از یکی خوشم میومد که بازم هیچ حرکتی نزدم فقط دعا میکردم اونم از من خوشش بیاد

ولی اینجا مدام میگن سنتی خوب نیست 

میدونین پسرایی که دیدم با دوستی میان جلو ۹۹ درصدشون هدفشون غیر ازدواج بوده

نمیدونم واقعا تو چه محیطهایی میشه آدمای سالم پیدا کرد

خودم میخوام وقتی کسی از من خوشش اومد بجای اینکه شماره بگیره و شماره بده بطور سنتی بیاد جلو زیر نظر خانواده ها آشنا بشیم که معمولا کسی اینکارو نمیکنه و خیلی کم پیش میاد

یا دوست میشن یا میگن کلا مادرشون انتخاب کنه

میخوام نظرتون با احترام به عقاید همه بگید و تاپیکم نترکه لطفا🌷🌷

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم شما تو دوستی دووم نمیاری 

بعدم سال ها مردم سنتی ازدواج کردن میبینی رعت و امد میکنی جور بودین ازدواج کنین 

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

من جزو غیر مذهبی ها هستم هر چی اطرافم دیدم ازدواج با دوستی بوده و همه هم ازدواجهای خیلی خوب خدارو شکر 

ولی خب بازم بستگی به فرهنگ و شهری که زندگی میکنید داره 

ولی کلا خواستین ازدواج سنتی هم بکنید حتما حتما حتما یک سال با هم رفت و آمد داشته باشین 

هول هولکی جواب بله ندین تا خوب طرف رو نشناختین 

عزیزم حرفات کاملا درست و بر اساس اعتقاداتت و رضایت خداست  ما هم ترجیح میدیم از همین راه درست و حلالی که شما گفتید بریم جلو تا روابط با نامحرم . حتی اگر به نتیجه نرسه . راه هایی که شما داری اینه که از همون روش سنتی اگر گزینه ای اومد خواستگاری روش خوب فکر کنی یا توی مساجد و مراسمای مذهبی گاهی خانوما واسطه میشن برای ازداج از اون طریق اشنا بشید . میخوام بگم اگر تا این حد معتقد و مذهبی هستی باید توی این جور جمعا یکی مثل خودت برات جور بشه وگرنه اونی که پی دوست دخترو دوست پسره قطعا خیلی چیزای دیگه هم براش سخت نیست که برای یه ادم معتقد خط قرمزشه 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

چقدر خوشحال میشم وقتی میبینم هستند دخترای کم سن وسالی  که به خدا ایمان دارن

واقعا امثال شماها خیلی کم شده تو جامعه

قدر خودتون رو بدونید

و از خدا بخواهید یه همسر با ایمان و خوب و خوش اخلاق نصیبتون کنه

یه دعای کوتاهی  هست تو قنوت نماز میگن برا ازدواج اونو از گوگل پیدا کن و بخون

ان شاالله به لطف خدا همسر خوبی گیرت میاد

اگرم موردی بود برای آشنایی حتما آشنا شو 

برای ازدواج، دوستی و آشنایی هیچ اشکالی نداره

سلام عزیزم 

من مخالف دوستی قبل ازدواجم میدونی چرا؟؟!!

چون بعد ازدواجم این شک تو دلم میمونه که اگه تمایل به دوستی با من داشته پس ذات دوست شدن با بقیه رو هم ممکنه داشته باشه و از کجا معلوم فردا پس فردا نره با یکی دیگه دوست بشه

حالا چی رو می پسندم؟اینکه اگه کسی واقعا از آدم خوشش بیاد و قصد ازدواج داشته باشه میاد میگه که اگه تمایل داشته باشید با خانواده ها به منظور آشنایی برای ازدواج اقدام کنیم اونم در حد خواستگار بودن و رعایت حد و حریم پس اینطور نیست که سنتی خالص باشه.

از دید مذهبی نظر نمیدم

ولی معتقدم دیگه دوره زمونه ازدواج سنتی نیست گلی‌

آدم چهار سال با یکی پوسته هنوز نمیشناستش ، چه برسه سنتی!

باید با یکی آشنا شی

باید علاقه مند شی

باید هدف های مشترک پیدا کنید 

و بعد ازدواج کنید 

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

عزیزم حرفات کاملا درست و بر اساس اعتقاداتت و رضایت خداست ما هم ترجیح میدیم از همین راه درست و حلالی ...

اره خب اگرم بخوام دوست بشم نمیتونم چون خط قرمز زیاد دارم

و اصلا دوست ندارم دوستی رو

اما دلم میخواد ازدواجم با آشنایی کامل باشه و از طرف خوشم بیاد

یعنی از قبل بشناسمش 

مثل اون کسی که تو دانشگاه ازش خوشم میومد

(ولی پامو روی اعتقاداتم نزاشتم و کاری نکردم)