2777
2789
عنوان

خانومای مذهبی و غیر مذهبی بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 144 بازدید | 25 پست
سلام عزیزم من مخالف دوستی قبل ازدواجم میدونی چرا؟؟!!چون بعد ازدواجم این شک تو دلم میمونه که اگه تمای ...

سلام گلم بله منم تفکرم همینطوریه

بنظرم درستش اینه پسر خودش انتخاب کنه اما از همون اول خانواده هارو در جریان بزاره و سنتی اقدام کنه

نه اینکه شماره بده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر خوشحال میشم وقتی میبینم هستند دخترای کم سن وسالی که به خدا ایمان دارنواقعا امثال شماها خیلی کم ...

شما لطف دارید😂😂حالا انگاری منم 

ولی چون منم عقاید اسی رو دارم و تا به الان با هیچ پسری غیر از روابط کاری و... ارتباط نداشتم با اعتماد به نفس خودمو جزوش حساب کردم😅🤣🤣

سلام گلم بله منم تفکرم همینطوریهبنظرم درستش اینه پسر خودش انتخاب کنه اما از همون اول خانواده هارو در ...

اره دقیقا منم همینو میخوام 

خدا قسمت کنه به جایی به واسطه کاری و... همو ببینیم رسمی و با خانواده اقدام کنن

اره خب اگرم بخوام دوست بشم نمیتونم چون خط قرمز زیاد دارمو اصلا دوست ندارم دوستی رواما دلم میخواد ازد ...

اره خوب اشنایی که قطعا لازمه ولی شما باید با یه ادمی باشی که سطح اعتقادیش شبیه خودت باشه تا توی این چیزا به نتیجه برسی . مثلا ما حتی وقتی ۸۰ ۹۰ درصد به توافق رسیدیم محرمیت موقت میخونیم و چند ماه واسه اشنایی دختر و پسر وقت میذاریم ولی خودمون میدونیم هدف چیه و حد و حسابش کجاست . حالا اینو به یه ادم با اعتقادات دم دستی تر بگی میگه خوب دیگه صیغه ام هم که هست و ادامه ماجرا .... 

برای اونایی که مذهبی ترن شاید یکم پیدا کردن کیس مناسب سخت تر باشه چون اونا به هر کسی نمیتونن بله بگن ولی اگر اون فرد مناسب پیدا بشه به راحتی میتونن بپذیرنش چون تنوع طاب نیستن 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
اره خوب اشنایی که قطعا لازمه ولی شما باید با یه ادمی باشی که سطح اعتقادیش شبیه خودت باشه تا توی این ...

بله درسته

البته ما صیغه و محرمیت موقت نداریم

مستقیم عقد دائم میکنن

معمولا چند جلسه تو خونه و خارج خونه صحبت میکنن و مشاوره میرن بعد عقد

چقدر خوشحال میشم وقتی میبینم هستند دخترای کم سن وسالی که به خدا ایمان دارنواقعا امثال شماها خیلی کم ...

ممنون عزیزم

پست شمارو ندیدم الان تاپیک رو دوباره خوندم دیدم

من همیشه دعا میکنم 

سالهاست کوچیکترین چیزهارو از خدا میخوام

دیگه نمیدونم خواست خدا چی باشه 

شما لطف دارید😂😂حالا انگاری منم ولی چون منم عقاید اسی رو دارم و تا به الان با هیچ پسری غیر از روابط ...

زنده باشید الهی😍

هیچ فرقی ندارید هر دوتاتون یا بهتره بگم

همه دخترای مثل شما دوست داشتنی هستند