2777
2789

راه حلتون چیه وقتی بی احترامی میکنن بهتون 

واکنشتون چیه دیگه تکرار نکنن 

یه جا موندم نوشته بود

وقتی یه بار ناراحتت میکنن و تو هیچی نمیگی و دوباره باهاشون گرم میگیری میگی میخندی 

با خودشون فکر میکنم پس دوباره هم میتونن 

هر کاری دلشون بخواد بکنن 

من فعلا قطع رابطه کردم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من بی احترامی نمیکنم ولی اون احترامی که قبلا بهشون میدادم رو‌نمیدم دیگه. خودشون میفهمن گند زدن

میشه لطفا پست های منو لایک نکنید به هیچ عنوان لطفا... و اینکه اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.

من همیشه یادمه که اونام مثل من آدمن.هر ادمی خوبی و بدی داره.هر آدمی روز خوب و بد داره.اگر جیزی هم بگن که خیلیییی به ندرت پیش اونده تو این همه سال،میگم فدا سرشون.این همه مهربونی و احترام کردن حالا یبارم چیزی گفتن که ناراحت شدم.اسمون خدا اومد زمین؟منم حتما تو این سالا کارایی کردم که نباید حرفایی زدم که نشاید.معصوم نبودم که براشون

من همیشه یادمه که اونام مثل من آدمن.هر ادمی خوبی و بدی داره.هر آدمی روز خوب و بد داره.اگر جیزی هم بگ ...

مادرشوعرم گوش همسرم پر می‌کنه عروسی نگیرین اصراف 

بعد می‌ره کل لوازم خونش عوض می‌کنه 

من همسرم تو عقدیم دنبال یکی دو قرون پولیم بریم خونه خودمون 

همش جلوی شوهرم مظلوم نمیای می‌کنه 

همش میگه برو زنت بیار براش شام پختم 😐

میرم میبینم دارن میخورن

چه جوری ینی

مثلا اگه توی جمعی باشن و من برم خواهر شوهرام اون استقبالی رو که میخام انجام ندن مثلا سرسری بگیرن که انگار آدم مهمی نیومده  منم جلوی همون جمع از دور یه سری تکون میدم نمیرم مثل همیشه دست به گردن شم و ماچ و‌موچ ....

میشه لطفا پست های منو لایک نکنید به هیچ عنوان لطفا... و اینکه اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.