2777
2789
عنوان

به جز نوره و لیزر راه دیگه ای برای زدودن موهای زائد نمیشناسین

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 37 پست
کرم موبرهم خوب هس

اسمش چیه؟ از داروخونه باید تهیه کنم؟ 

و اینکه قیمتشم میشه لطف کنین بگین چقدرع

یا صاحب الزمان                                                     تو که یک گوشه چشمت غم عالم ببرد / حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد
با موکن برقی کارتو راه بنداز

از کجا باید تهیه کنم؟ لوازم پزشکیا دارن؟

یا صاحب الزمان                                                     تو که یک گوشه چشمت غم عالم ببرد / حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من وکس انجام میدم دردش هم کمتره وکس خامه ای یا گلس بگیر دردش خیلی کمه

چی هس؟

نوره نزن پودر دبای بگیر از داروخونه

قیمتش چقده؟ نحوه مصرفش چجوریه؟

از کجا باید تهیه کنم؟ لوازم پزشکیا دارن؟

لوازم خانگی دارن . من المانیشو گرفتم قلتک داره درسته بارهای اول درد داره ولی رفته رفته دردش کمترمیشه و به مرور زمان خیلی کم چون مورو از ریشه میکنه حجمشو کم میکنه

کاربر قدیمیه از ۹۸ اینجام😇
نوره اصل زدی یا پودرموبر؟

نوره زرنیخ دار

موم بزن هم سریع تره هن راحت تر فقط یکم درد داره

چی هس؟ از کجا باید بگیرم؟

چی هس؟ از کجا باید بگیرم؟

از لوازم ارایشی ها سرچ کن تو نت

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

پودر موبر دپی من راضی بودمضدحساسیت نوشته روش

داروخونه داره؟