2777
2789
منم الان دارم اب نمک زیاد غرغره کن بینی هم شستو شو بدهدیفن هیدارمین بخور گرم و دوش اب گرم اگه بخور ...

شما لطفا دوش گرفتن رو برای همه تجویز نکن چون هرکسی سیستم ایمنیش مثل شما نیست ،من خودم به شخصه تو این شرایط اگه دوش بگیرم باید بستری بشم چون سرماخودردگیم بدتر میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما لطفا دوش گرفتن رو برای همه تجویز نکن چون هرکسی سیستم ایمنیش مثل شما نیست ،من خودم به شخصه تو این ...

منم مثل شمام

یه بار سرماخوردگیم ۵۰ درصد خوب شده بود هی گفتن دوش بگیر دوش بگیر رفتم حموم دوباره از اول شروع شد 🤦‍♀️

بهترین راه اینه بری دکتر برات سرم بنویسه با آمپول بزنه تو سرم سریع گلوت جمع میشه

وقتی مریض میشم انقدر ریختم به هم میریزه دلم نمیخواد برم بیرون کسی‌ منو ببینه 

بعد سرم هم به راحتی تجویز نمیکنن تول امپول اگر خوب نشیگدی دفعه بعد سرم تجویز میکنن

منم مثل شمامیه بار سرماخوردگیم ۵۰ درصد خوب شده بود هی گفتن دوش بگیر دوش بگیر رفتم حموم دوباره از اول ...

رئیس شوهرمم مثلا تحصیلکرده اس به شوهرم میگفت هی برو دوش بگیر برای تبت خوبه. البته چون شوهرم چند روزه تب داره و انقدر عرق کرده بود کثیف شده بود مجبوری رفت وگرنه زمان سرماخوردگی حموم ممکنه بدتر کنه

وقتی مریض میشم انقدر ریختم به هم میریزه دلم نمیخواد برم بیرون کسی‌ منو ببینه بعد سرم هم به راحتی تجو ...

درمانگاهی که من میرم وقتی میگم بدن درد دارم گلومم چنان ورم میکنه درد میکنه آب دهنمو هم نمیتونستم قورت بدم سریع سرم میداد با چند آمپول داخل سرم سریع گلوم جمع میشد