2777
2789
رئیس شوهرمم مثلا تحصیلکرده اس به شوهرم میگفت هی برو دوش بگیر برای تبت خوبه. البته چون شوهرم چند روزه ...

من اگه شپشم بگیرم نمیرم

یه بار رفتم به غلط کردن افتادم قبلش تب نداشتم بعد حموم تب و لرز گرفته بودم

خونه شما مثل خونه ماستیه روز پر خوراکی همه جا داره میترکهیه روز خالیه هیچی نیست🤦‍♀️بگو چی داری😂

😂😂😂افرین دقیقااااا

تجویز بعدیتو بگو ببینم اونو داریم یا اونو هم نه🤣🤣🤣

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یه چیزی هم یادم اومد.البته من تمام موادشو دارم توخونه. آویشن.پونه.پنیرک.گل ختمی.زنجبیل آب میجوشونم این مواد رو میریزم یه ربع دم بکشه بعد با عسل مخلوط میکنم میخورم خیلی عالیه

چطوری باید پخت ؟ باید بذاریم رو شعله پخش کن ، رو گاز ؟ شما ازش نتیجه دیدی ؟

والا یه روز پسری که دوسش داشتم سرما خورد طفلکی هزار تا کار داشت داروهم کلا نمیخوره

من تو نت گشتم دیدم انار فوق العادست

بهش گفتم اونم پخت و خورد 

روز دوم سرماخوردگیش بود شب انار خورد صبح گفت اصلا گلو درد ندارم

بچم یدونه انارو گذاشته بود تو قابلمه توی آب پخته بود چون وقت نداشت رو شعله پخش کن اینور اونورش کنه