2777
2789
عنوان

بعد از 3ماه نتونستم فراموشش کنم😔

679 بازدید | 57 پست

رابطمون ۳سال بود باهم بودیم اوایل انقدر عاشق بود انقدر مسافرت رفتیم باهم عالی بودیم  یهو تغییز کرد هی میگفت  رابطمون تکراری شده به دخترای دیگه نگا میکرد خیلی گریه میکردم بهش میگفتم میگفت نه اینطوری نیس

یبارم دوستمو فرستادم محل کارش امتحانش کنه میگفت از اول تا آخر داشت نگام میکرد میخاست قورتم بده به همکاراشم اشاره میکرد نگام کنن😔

وقتی قهر میکردم جلو نمیومد بعد دو سه روز دیگه خودم با گریه برمیگشتم عین خیالش نبود

میگفت ما اگه ازدواج کنیم طلاق میگیریم بهتره الان کات کنیم میگفتم خب چرا مشکل چیه من نمیتونم انقدر جیغ میزدم گریه میکردم 

خلاصه اخر سر همون که به دوستم خیلی نگا میکرد کات کردم و جلو نرفتم دیگه الان ۳ماهه میگذره دارم روانی میشم اخلاق و رفتارای خوب زیاد داشت که نمیتونم فراموشش کنم 

سعی کزذم با یه پسر دیگه ارتباط بگیرم بدتر شدم 

نمیتونم فراموشش کنم اما اون عین خیالش نیس ولی من کل زنذگیم براش سوخت  از کار رندگی افتادم چیکار کنم

بعضی وقتا افکار خودکشی بعضی وقتا طلسم و اینا به ذهنم میاد که میدونم درست نیستن

بعد ۴ سال هنوز فراموش نکردم 

عر چند اون میگه اسمم هم دیگ یادش نمیاد ی روز تو خیابون منو دید گفت اسمت چی بود😂البته فیلمش بود

عاشق رضا پروانه ..ی صلوات بفرس یکی با معرفت مثل رضا پروانه قسمتم باشهههه🥰🥰🥰

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چیشد اخر؟

سرد شد دیگه توجه نمی‌کرد بهم میگفت خسته شدم حوصله رابطه ندارم ول کرد رفت منم تقریبا دوسال همش تو فکرش بودم زندگیم به معنای واقعی نابود شده بود هرچی بگی کشیدم هر کار کردم برگرده نیومد و بعد با خودم کنار اومدم و فراموشش کردم به طور کامل الان خیلی راحتم