2777
2789
عنوان

بعد از 3ماه نتونستم فراموشش کنم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 679 بازدید | 57 پست
ارزششو نداره ناراحتش باشی . ازش تو ذهنت بت ساختی که اذیتی ... یکم واقعیتو ببین اونم یه ادم بی ظرفیت ...

دقیقا درسته ولی خوابشو میبینم برگشته از خواب میپرم میبینم خوشحالم یکم فکر میکنم میبینم بخاطر خواب بوده از ته دلم غمگین میشم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دقیقا درسته ولی خوابشو میبینم برگشته از خواب میپرم میبینم خوشحالم یکم فکر میکنم میبینم بخاطر خواب بو ...

چون تو ذهنت دوس داشتی همه‌چی خوب بود و اون کنارت بود و دوستت داشت این باوریه که سال هایی که باهاش بودی داشتی و گرنه که نمیتونستی ادامه بدی ... خوابشم برا همینه ولی خب در واقعیت اون یه مرد سطحی بی ظرفیت احمق بوده که قدرتو ندونست ... وقتی روزگار واسش تلافی کرد و یکی بدتر از خودش سر راهش اومد اون موقع تازه پشیمون میشه که دیگه برات ارزشی نداره ... 

اگ اولی باشه آره تا آخر عمر یادت میمونه

چون تو تا آخر عمر یادت نمیره یا قرار نیست بره همه مثل تو نیستن باور کن خیلیا مثل من عشق اولشون دیگه از ذهنشون میره به مرور اینجوری میگی تو دلش خالی میشه ممکن یک سال دیگه این آدم سر سوزن براش ارزش نداشته باشه

نکنه همه پسرا همین باشن😞

خوب اونایی که دنبال رل و رفاقتن آره غالبا همینه.

مگر قصد آشنایی برا ازدواج باشه که اونم از رفتار مشخصه و نه ۳ سال طول میکشه نه به رابطه و ... 

.

وقتی باشما بوده چشمش دنبال دخترای دیگه هم بوده اون وقت این خیانت نیست؟ ، شما به چی میگی خیانت

اون وقت ناراحتین که باهاش نرفتین زیر سقف!! آدمه؟

شما بدون که با آدم اشتباهی بودی و خوب شد که تموم شد

خودت رو دریاب خود کشی چیه 

من تجربه ایی نداشتم ولی چندجا خوندم و دیدم روانشناسا میگن فووقش ۶ ماه زمان میبره ولی بایست ذهنتون رو کنترل کنین

وَ خدایی که بشدت کافیست ...🌱

نکنه همه پسرا همین باشن😞

ببین رابطه دوستی دیگه نهااایت بعد دو سال باید به ازدواج ختم بشه وگرنه همین میشه جذابیت و هیجان رابطه نهایت تا دو ساله بعد از بین میره همه چی تکراری و عادی میشه ارزش جایگاه دختر میاد پایین تر دیگه همیشگی میشه کم کم دعوا دوری سردی رابطه تو باید توی اوج که عاشقت بود وانمود میکردی خواستگار حدی داری و میخوای ازدواج کنی جدی هم نشون میدادی ها سر سوزن نمیفهمید فیلمته اونم تو اوج رابطه مطمئن باش میومد جلو کاری که خودم تو دوستی با شوهرم کردم تو حتی بعد دو روز سه روز قهر میرفتی سمتش اجازه نمیدادی اون بیاد سه ساااال هم طولش دادی معلومه دیگه جذابیتت و براش از دست میدی