2777
2789
عنوان

برنامه امروزتون چیه نهارچیه

| مشاهده متن کامل بحث + 641 بازدید | 54 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هیچ صبحونه نخوردم هنوزم پاشدم برای نشانه ی جدید دخترم نقاشی کشیدم بچه هام کم کم دارن وول میخورم ک بی ...

چیز ساده ای بشون بده نیمرویی پنیری چیزی  ایشالله اب میاد  وقتی اب نیست زندگی بهم میریزه بخصوص بابچه

ایستاده ام درمیان زندگی...خسته...صبور...امیدوار؛امیدوار؛امیدوار....

جارو و گردگیری دارمدخترم ظهر میره مدرسهناهارم از دیشب خورش کرفس دارم ، شام هم احتمال زیاد کشک و باد ...

دو ساعته دارم فک میکنم ناهار چی درست کنم پلویی نباشه خدا خیرت بده گفتی کشک بادمجون

چشم عسلیتونم 🥰🥰
مامانم اگه خودشون باشن غذای خاصی درست نمیکنه😅واسه همین بابام ترجیح میده هرروز یکی مون رو دعوت کنه ک ...

مامانت مث منه

منم صبحونه خوردم یه چایی بخورم برم ظرف های صبحونه رو بشورم از دیشب ماهی گذاشتم بیرون برای ناهار امروز طعم دارش کنم یکی دو ساعت بعد سرخشون کنم 

خونم هم مرتبه تقریبا کف پارکت هارو یه دستمال میخوام بکشم اجاق گاز و تمیز کنم وسلام 

شوهرم هم ناهار میخوره میرررره تا شب 

غروب یا شب هم شاید کیک درست کنم

دو ساعته دارم فک میکنم ناهار چی درست کنم پلویی نباشه خدا خیرت بده گفتی کشک بادمجون

اتفاقاخیلی خوشمزه ومقویه  ولی یکم دنگوفنگ داره تابادمجون سرخ کنی یاکبابی...

[QUOTE=366146512]چیز ساده ای بشون بده نیمرویی پنیری چیزی  ایشالله اب میاد  وقتی اب نیست زندگی بهم میریزه بخ ...[/QUOواقعا همینطوره ازشب غذاام نمونده گرم کنم برعکس روزای قبل دخترم ظهری میخواد بره مدرسه لقمه پنیر تخم مرغ که تا عصر ته معده بچرو نمیگیره هوفف داستانی داریما 😥

اگه خیلی جدیه ازمایش بده ....منم بعضی روزا روزای تنبلیه برام حال هیچی ندارم امروزم تقریبا ازاون ر ...

از بعد از ازدواج اینجوری شدم! چهار ساله ازدواج کردم و سه ساله اینجوری شدم! پارسال چکاب کامل دادم،دکتر گفت باید بچه دار بشی، گفت با بچه دار شدم خیلی از مشکلاتم حل میشه، حتی چاقیم! ولی خب فعلا توفیقشو نداشتم و باردار نشدم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

منم صبحونه خوردم یه چایی بخورم برم ظرف های صبحونه رو بشورم از دیشب ماهی گذاشتم بیرون برای ناهار امرو ...

موفق  باشی  بعدش تاشب بخواب  

از بعد از ازدواج اینجوری شدم! چهار ساله ازدواج کردم و سه ساله اینجوری شدم! پارسال چکاب کامل دادم،دکت ...

ایشالله میشی گلم