2777
2789
عنوان

برنامه امروزتون چیه نهارچیه

| مشاهده متن کامل بحث + 641 بازدید | 54 پست

الان دانشگاهم دارم ساندویچ میخورم جون بگیرم واسه کلاس بعدی 🥲

ناهار هم آش رشته داریم 😻

🌸امام علی(ع): به خدا قسم که پس از هر سختی گشایشی شگفت آور خواهد بود.🌸حکمت ۳۵۱ نهج البلاغه: چون سختی ها به نهایت رسد، گشایش پدید آید، و آن هنگام که حلقه های بلا تنگ گردد، آسایش فرا می رسد.🌸

امروز پریود شدم حالم بده نمیتونم بلندشم شاید به زور پاشم ناهار کلم درست کنم

ولش کن استراحت کن یه نیمرو بخورید 

ایستاده ام درمیان زندگی...خسته...صبور...امیدوار؛امیدوار؛امیدوار....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

الان دانشگاهم دارم ساندویچ میخورم جون بگیرم واسه کلاس بعدی 🥲ناهار هم آش رشته داریم 😻

به به رچز خوبی داشته باشی

سخت ترین مرحله سفر همین مرتب کردن چمدونه چقد ازاین مرحله فراری ام ولی بعدش حس خوبیه

اتفاقا لحظه ی چیدن چمدون خوشه وقتی از سفر برگردی وبخوای وسایل چمدون رو دربیاری سخته

سخت ترین مرحله سفر همین مرتب کردن چمدونه چقد ازاین مرحله فراری ام ولی بعدش حس خوبیه

دقیقا

بچه م هم تو سن کنجکاویه کافیه الان من دیت به چمدون بزنم یعنی یدونه من بردارم یدونه این! لبایا رو میریزم لباسشویی میره میریزه بیرون با همون زبون خودش میگه نمیخوام بشوری

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

ناهار سوپ رژیمی دارم! خیلی کار دارم توی خونه ولی هورمونام خیلی به هم ریخته، همش خوابم میاد و بی حالو کسلم! نمیتونم هیچ کاری انجام بدم

کسی بوده مثل من بوده باشه؟ چکار کردید که حل شد؟ 

من از شدت کم خوابی زبان زد بودم! کلا روزی پنج شش ساعت خواب داشتم! خیلی وقتا سه چهار ساعت، ولی الان همش خوابم میاد و بی حالم! 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

جارو و گردگیری دارمدخترم ظهر میره مدرسهناهارم از دیشب خورش کرفس دارم ، شام هم احتمال زیاد کشک و باد ...

هروقت رفت مدرسه باخیال راحت تمیزکاری کن 

ناهار سوپ رژیمی دارم! خیلی کار دارم توی خونه ولی هورمونام خیلی به هم ریخته، همش خوابم میاد و بی حالو ...

اگه خیلی جدیه  ازمایش بده ....منم  بعضی روزا روزای تنبلیه برام حال هیچی ندارم  امروزم تقریبا ازاون روزاس برام

شکم درددارم نشدبرم مغازه،همسرو دخترکمو راهی کردم، ظرفاروگذاشتم ماشین، هواسرده عدسی بارگذاشتم، تیک تاک فیلم میدیدم، همسرم زنگیدبعدش گفتم یه سرسایت بزنم.. 

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️

6 صبح بیدار شدم

اومدم سر کار تا ساعت 5 هم سرکارم به شدت خوابم میاد 

دچار تغییر هورمون شدم کلافه ام 

اینجور مواقع همه خاطرات بدی که از گذشته داشتم رو سرم آوار میشن

اینجا روند کاهش وزنم  را با استفاده از رژیم ماچا به اشتراک می گذارم. 70 روز رژیم 1200 کالری و 30 روز رژیم زیر 1000

به به رچز خوبی داشته باشی

ممنون گلم همچنین ❤

🌸امام علی(ع): به خدا قسم که پس از هر سختی گشایشی شگفت آور خواهد بود.🌸حکمت ۳۵۱ نهج البلاغه: چون سختی ها به نهایت رسد، گشایش پدید آید، و آن هنگام که حلقه های بلا تنگ گردد، آسایش فرا می رسد.🌸