2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وقت میزارم ...سر سری چیزی درست نمی‌کنم یه چیزی هم هست بعضی دستا طعم داره😅

منم به این اعتقاد دارم بعضی ها هر چی درست کنن خوب میشه وقت گذاشتن واسه غذا هم خیلی مهمه 

قرمه سبزی و قیمه و زرشک پلوهام بین اقوامم خیلی طرفدار داره😅

دستپختم خوبه کلا ولی این سه تارو ک درست میکنم مهمانایی ک محاله تعریف کنن هم تعریف میکنن از دست پختم😅

چن وقت پیش برای مادرشوهرم چلو گوشت و ی مدل شامی رودباری درست کرده بودم

ب طرز عجیبی تعریف میکرد از دستپختم😕🤣

جلو شوهرم میگفت، اینو میگن زن

دستپخت زنت عالیه

رو دست نداری عروس😕😂😂😂تو رو میگن کدبانو

غذا ب این خوشمزگی نخورده بودم تاحالا😂😂😂

حالا علت این تعریفای مادرشوهرم بخاطر اینه ک غذا های خودشون مزه هیچی نمیده😕ن ترش ن شیرین ن شور

دختراشم همینن

من چیز خاصی تو غذاهام نمیریزم ولی تمام اصول رو رعایت میکنم و رو طعم غذا حساسم،چیزی ک خیلیا رعایت نمیکنن و شایدم واسشون مهم نیست کلا

ما تهران قرمه سبزی خوردیم افتضاح بود تازه از ی کترینگ معروفم بود

ولی ی عده کامنت گذاشته بودن که طعم غذاها عالیه😐ما جنوبی هستیم و ابدا قرمه سبزی ک سبزیش درشت خورد بشه و بی طعم باشه و آب ی ور بره و سبزیا ی ور برامون قابل خوردن نیس😅

سرآغاز راهی بودم که مقصدی نامعلوم داشت...🌌🌒
من مرغ هم خوب درست میکنم مرغ اگه تو فریزر باشه باید یخش کامل باز بشه و با حرارت خیلی کم و آب کم پخته ...

میدونی فلفل دلمه سلیقه ایه

حالا اطرافیان من ،طعم فلفل دلمه رو تو پخت مرغ دوس دارن

ولی معمولا افراد میپسندن

من هویج هم میریزم

چون بعضی از بچه هایی ک میان خونمون بدغذان وگوشت نمیخورن

اینارو میذارم کنارش که اگر گوشت نمیخورن لااقل ی چیزی باشه ک با سس مرغ بریزن رو برنجشون😅

سرآغاز راهی بودم که مقصدی نامعلوم داشت...🌌🌒