کبری_زن_اصغر_سبیل مدیر استارتر عضویت: 1403/03/29 تعداد پست: 3091 عنوان تو مدرسشون هستن دخترایی که از من زشت نرن ولی دورشون شلوغه 191 بازدید | 22 پست یه عالمه دوست دارن فقط من تنهام تو مدرسه انگار زیادی نچسبمچرا هیچکی باهام دوست نمیشهفکر میکنم بخاطر قیافمه ولی دیدم چندین نفر ک از من زشت ترن ولی دورشون شلوغه 🔴کاربری دست دو نفره لطفا هی نگید تاپیکات شبیه هم نیستن….🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻 1403/10/09 | 10:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
chiqu عضویت: 1403/10/09 تعداد پست: 582 ده نفراول ریپلای کنین حس شیشمم جواب میدم 🤌🏼 𝖭𝗈 𝖩𝗎𝗌𝗍𝗂𝗌𝖾 𝗂𝗌 𝖳𝗁𝖾 𝗆𝖾𝖺𝗇𝗂𝗇𝗀 here
کبری_زن_اصغر_سبیل مدیر استارتر عضویت: 1403/03/29 تعداد پست: 3091 ده نفراول ریپلای کنین حس شیشمم جواب میدم 🤌🏼 حذف کن پستتو 🔴کاربری دست دو نفره لطفا هی نگید تاپیکات شبیه هم نیستن….🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻
کبری_زن_اصغر_سبیل مدیر استارتر عضویت: 1403/03/29 تعداد پست: 3091 به اخلاق و روابط اجتماعی ربط داره نه قیافه یعنی چی چجوری 🔴کاربری دست دو نفره لطفا هی نگید تاپیکات شبیه هم نیستن….🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻
کبری_زن_اصغر_سبیل مدیر استارتر عضویت: 1403/03/29 تعداد پست: 3091 به خاطر اعتماد به نفس و قدرت جذبشونه یعنی چی چکار میکنن 🔴کاربری دست دو نفره لطفا هی نگید تاپیکات شبیه هم نیستن….🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻
chiqu عضویت: 1403/10/09 تعداد پست: 582 حذف کن پستتو میخام حذف کنماولی بازدیدخورده نمیشه 𝖭𝗈 𝖩𝗎𝗌𝗍𝗂𝗌𝖾 𝗂𝗌 𝖳𝗁𝖾 𝗆𝖾𝖺𝗇𝗂𝗇𝗀 here
کبری_زن_اصغر_سبیل مدیر استارتر عضویت: 1403/03/29 تعداد پست: 3091 میخام حذف کنماولی بازدیدخورده نمیشه 😐😐چه ربطی به بازدید داره 🔴کاربری دست دو نفره لطفا هی نگید تاپیکات شبیه هم نیستن….🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻
saaaaaamiiiingol عضویت: 1399/02/05 تعداد پست: 7327 یعنی چی چکار میکنن قدرت جذب یه چیز ذاتیه اونو نمیتونی کاری کنی ولی رو اعتماد به نفست کار کن،ادمی که اعتمادبه نفس داره مثل مغناطیس عمل میکنه ، بقیه دوست دارن برن پیششون ...
کبری_زن_اصغر_سبیل مدیر استارتر عضویت: 1403/03/29 تعداد پست: 3091 قدرت جذب یه چیز ذاتیه اونو نمیتونی کاری کنی ولی رو اعتماد به نفست کار کن،ادمی که اعتمادبه نفس داره م ... چجوری اعماد به نفس داشته باشم؟ 🔴کاربری دست دو نفره لطفا هی نگید تاپیکات شبیه هم نیستن….🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻
faghatkhodaaeiiiiaa عضویت: 1402/08/18 تعداد پست: 2697 یعنی چی چجوری روابط عمومی شون بالاست مثل خواهر من خوش برخورده و بگو بخنده همه زود باهاش دوست میشن
saaaaaamiiiingol عضویت: 1399/02/05 تعداد پست: 7327 چجوری اعماد به نفس داشته باشم؟ شخصیت خجالتی اگر داری کنار بزار نه گفتن رو یادبگیر حرفت رو محکم بزن ،مِن مِن نکن خودتوضعیف نشون نده برات مهم نباشه کسی تاییدت کنه یا نکنه از بقیه مهر تاییدنخا، نظرخواهی نکن و کار درستو خودت انجام بده خیلی چیزا پادکست افزایش اعتماد به نفس گوشبده ...
کبری_زن_اصغر_سبیل مدیر استارتر عضویت: 1403/03/29 تعداد پست: 3091 روابط عمومی شون بالاست مثل خواهر من خوش برخورده و بگو بخنده همه زود باهاش دوست میشن من روابط عمومی خیلی کمه 🔴کاربری دست دو نفره لطفا هی نگید تاپیکات شبیه هم نیستن….🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻