2777
2789
عنوان

تو مدرسشون هستن دخترایی که از من زشت نرن ولی دورشون شلوغه

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 22 پست
شخصیت خجالتی اگر داری کنار بزار نه گفتن رو یادبگیر حرفت رو محکم بزن ،مِن مِن نکن خودتوضعیف نشون نده ...

همه اینایی که گفتی چجوری بهشون عمل کنم؟

خجالتو اصلا نمیتونم کنار بزارم🤕

🔴کاربری دست دو نفره لطفا هی نگید تاپیکات شبیه هم نیستن….🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

همه اینایی که گفتی چجوری بهشون عمل کنم؟خجالتو اصلا نمیتونم کنار بزارم🤕

منم همینجوری بودم 

تک تک این کارارو کردم 

الان اصلا برام مهم نیست کی پیشمه کی نیست 

خودتو مجبور کن، کتاب بخون از بقیه عبرت بگیر 

...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم همینجوری بودم تک تک این کارارو کردم الان اصلا برام مهم نیست کی پیشمه کی نیست خودتو مجبور کن، کتا ...

یعنی چی چجوری

میشه بیشتر بگی گلم

چکار کردی

چجوری عبرت بگیرم از بقیه

🔴کاربری دست دو نفره لطفا هی نگید تاپیکات شبیه هم نیستن….🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

یعنی چی چجوریمیشه بیشتر بگی گلمچکار کردیچجوری عبرت بگیرم از بقیه

ببین من اصلا پیش مشاور و اینا نرفتم 

مثلا نگاه میکردم ببینم کدوم رفتار پسندیده تره، مثلا فلان دوستم خیلی قشنگ احوالپرسی میکرد از اون یاد گرفتم 

یا فلانی چه جوری وقتی وارد یه جمع میشه بزخورد میکنه 

یا اون یکی چه جوری جواب  بقیه رو با احترام میده 

چه جوری رفتار میکنن و ... گلچین کردم، روخودم کار کردم 

یه کتابم هست اسمشو پیدا میکنم برات میفرستم الان 

...
اسمش هنر برقراری ارتباط هست حتما بخونش گلم، خیلی خوبه پی دی افش هست اگر نمیتونی بخری

باشه عزیزم ممنون

ببین من اصلا پیش مشاور و اینا نرفتم مثلا نگاه میکردم ببینم کدوم رفتار پسندیده تره، مثلا فلان دوستم خ ...

چند وقت طول کشید اینا شدن جزو عاداتت

من اخه همش تو خونه  هستم خیلی کم پیش میاد کسی رو ببینم