2777
2789
عنوان

معدل دانشگاه به چه درد میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 24 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بیخود سخت نمی‌گیرن راستشآزادم استاد سخت گیر داره هرکی بگه چون آزادم راحت نمره میارم دروغه

اره 

بخدا برای اینکه یه جلسه یه کلاس بیخود معارف رو آنلاین کنیم صدجا نامه زدیم و امضا کردیم اخرم نشد

امتحانا و کارای کلاسی هم که جای خود

اره بخدا برای اینکه یه جلسه یه کلاس بیخود معارف رو آنلاین کنیم صدجا نامه زدیم و امضا کردیم اخرم نشد ...

راجع درس های عمومی من نظری ندارم

همیشه با خوش نمره ها برداشتم شصت هفتاد صفحه بخونم پاس بشم من حال دویست صفحه کتاب ندارم خدایی😂😂😂😑

راجع درس های عمومی من نظری ندارمهمیشه با خوش نمره ها برداشتم شصت هفتاد صفحه بخونم پاس بشم من حال دوی ...

تخصصی با جون و دل میخونم

معارف نخواه از من

از منی که دینیم حتی نهایی هم بیست بود

خودم الان با اطلاعاتم ی پا خانم جلسه ام😂😂😁

راجع درس های عمومی من نظری ندارمهمیشه با خوش نمره ها برداشتم شصت هفتاد صفحه بخونم پاس بشم من حال دوی ...

زیر تخصصی ها که من دارم میزام😂

ولی معارف های ما اینجوریه دوتا استاد هست کلا یا برمیداری یا اینکه کلا برنمیداری گزینه دیگه ای نداری😂