مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀
مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
من که دیگه نمیتونم بگم بهش باهام حرف نمیزنه،الان میگم خواهرم زنگش بزنه.خدا لعنت کنه هرکسی که کارشو درست انجام نمیده.الان من انقد فشار روم هست راحت میتونم خودمو بکشم ،بخاطر اهمال کاری مکانیکه
همسرم میگه موتورهای ایکس یو پی غیراز واشر سرسیلندر امکان داره از حوزینگ ترموستات آب و روغن قاطی کنن حوزینگ ترموستات بین میل سوپاپ و مدار آب سرسیلندر قرار میگیره و باعث آب بندی روغن و آب در این قسمت میشه قبل از باز کردن سرسیلندر حتما حوزیتگ ترموستات رو چک کنین اگه مشکل اون قسمت نبود دوباره باید سرسیلندر باز بشه
آقااااای محترم اینجا اسمتو نمیگم این بار ولی تکرار بشه اسمتو میگم همه بفهمن چقد پستی.درخواست نده .
عزیزم باید ببینی الان قیمت نوش چند هست یه چیزی ازش کم میکنن میخرن ولی خوب اینکه تعمیر شده هم بی تاثیر نیست به نظرم وقتی درست شد اول ببر بنگاه قیمت واقعیش بدون بعد خودت بزار داخل دیوار برای فروش فک کنم حدود همین ۶۰۰ و خورده ای بخرن
ولی خوب دوباره اشتباه نکنید برید حتما پراید مدل بالا بگیرید