2777
2789
عنوان

آقایونی که از ماشین چیزی بلد هستن لطفا اگه میتونید کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 900 بازدید | 146 پست
اره چرا که نه سریع بفروشه و پراید مدل بالا بگیره

بنظرت تا ۶۳۰میخرن این حدودا

مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یادرست تراشش ندادن که خونه ها سر سیلندر داره اب رو رد میکنه یا هواگیری نشده که اینجوری شده

بنظرتون ارزش داره پراید بگیرم برم اسنپ 

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

بلاخره اون باید درست کارشو انجام بده

من که دیگه نمیتونم بگم بهش باهام حرف نمیزنه،الان میگم خواهرم زنگش بزنه.خدا لعنت کنه هرکسی که کارشو درست انجام نمیده.الان من انقد فشار روم هست راحت میتونم خودمو بکشم ،بخاطر اهمال کاری مکانیکه

مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀

پارس سال XU7

همسرم میگه موتورهای ایکس یو پی غیراز واشر سرسیلندر امکان داره از حوزینگ  ترموستات آب و روغن قاطی کنن حوزینگ ترموستات بین میل سوپاپ و مدار آب سرسیلندر قرار میگیره و باعث آب بندی روغن و آب در این قسمت میشه قبل از باز کردن سرسیلندر حتما حوزیتگ ترموستات رو چک کنین اگه مشکل اون قسمت نبود دوباره باید سرسیلندر باز بشه

بلاخره اون باید درست کارشو انجام بده

بنظرت میصرفه با پژو اسنپ کار کردروزی درحد 3ساعت

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

آقااااای محترم اینجا اسمتو نمیگم این بار ولی تکرار بشه اسمتو میگم همه بفهمن چقد پستی.درخواست نده .

دوباره واشر زده نباید دوباره واشر میزد به این زودیا البته اگه مشکل از جاهای دیگه مثل شیلنگ های آب و رادیات و موتور فن نیست.

اگه از طرف بتونه فاکتور بگیره یا رسید دستگاه پوز

میتونه بره اتحادیه شکایت کنه و خسارت بگیره از مکانیک

همسرم میگه موتورهای ایکس یو پی غیراز واشر سرسیلندر امکان داره از حوزینگ ترموستات آب و روغن قاطی کنن ...

خیلی ممنونم عزیزم خدا خیرتون بده ،اون خرجش بازم زیاد میشه؟؟میشه بپرسی برام؟

بنظرت تا ۶۳۰میخرن این حدودا

عزیزم باید ببینی الان قیمت نوش چند هست یه چیزی ازش کم میکنن میخرن ولی خوب اینکه تعمیر شده هم بی تاثیر نیست به نظرم وقتی درست شد اول ببر بنگاه قیمت واقعیش بدون بعد خودت بزار داخل دیوار برای فروش فک کنم حدود همین ۶۰۰ و خورده ای بخرن 

ولی خوب دوباره اشتباه نکنید برید حتما پراید مدل بالا بگیرید