مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀
عزیزم باید ببینی الان قیمت نوش چند هست یه چیزی ازش کم میکنن میخرن ولی خوب اینکه تعمیر شده هم بی تاثی ...
مرسی عزیزم .حتما پدرم آروم بشه میرم پیشش و میگم بفروشش تا هم اون راحت بشه هم ما
مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
دوباره واشر زده نباید دوباره واشر میزد به این زودیا البته اگه مشکل از جاهای دیگه مثل شیلنگ های آب و ...
ممکنه از حوزینگ باشه؟آخه الان دود سفید نداره
خدا کنه راضی بشه،الان زنگ زدم مادرم ،کلی با اونم دیشب دعوا گرفته بود و رفته بود خونه داداشم .خداروشکر زن داداشم خانوم خوبیه وگرنه حرفمون رو همه جا میبرد .ولی جلوی اون زنگ زد به من کلی داد و بیداد کرد
ببین گلم دررادیات روبازکنیداگردیدین روغن سرش هست یعنی دوباره واشر زده. چراغ روغن روشن نشده؟ اگرروشن شده سریع ببرید همون جایی که تعمیرش کردن چون من یکباراینجوری شدماشین روغن نکشیده بود یاتاقان زد
واینکه واشر مسی بزاریدروش به این راحتی ها واشرنمیزنه
ماازدلگیری روزهایمان به" شب" پناه میبردیم.... وازدلتنگی شبهایمان به" روز " واینگونه بودکه تمام جوانی امان ؛ درناتمام یک "انتظار" تمام شد
اگه حوزینگ باشه خرج زیاد نمیشه یا میتونین نو بخرین یا با سمباده حلش کنن سرسیلندر باشه هزینه اش زیاده ...
میشه بپرسی ازشون این آب و رغن قاطی کردن از حوزینگ هم میتونه باشه یا فقط مال واشر زدنه؟
و اینکه استارتش هم مشکل داره باید چیکارش کنه؟
نمیدونم ،پدرم گفت حالت نسکافه ایی بوده قسمت روغن موتورش و بخار داشته.چراغش هم که روشن نشده .روغن هم کم نمیکنه.فقط آب کم گرده.
دیروز دود سفید داشت پدرم برد مکانیکی ،اونجا گفته بودن طبیعیه بخاطر سردی هواس
ماشینی که یاتاقان بزنه نمیشه سوارش شد ولی اگرواشربزنه تا یکی دوبارمیشه سوارش شد یعنی حرکت میکنه
پدرم گفت صبح عادی بوده ،مشکلی نداشته ،فقط یکم آب کم کرده.وگرنه روشن شده ،نمیدونم
یه دستگاه دیاگ میزنن ارور های فن و سرعتشو و دمای موتور و چک میکنن اگه نشتی داشته باشه هم چک میکنن، اگه بخاریش سرد کار میکنه هم میتونه مشکل هوزینگ باشه.
میشه بپرسی ازشون این آب و رغن قاطی کردن از حوزینگ هم میتونه باشه یا فقط مال واشر زدنه؟و اینکه استارت ...
ببین مال هردو قسمت میتونه باشه ولی چون حوزینگ کم خرجه بگو اول اونو چک کنن اگه مال اون قسمت نبود بعد برن سراغ سرسیلندر
استارت باید باز بشه دلایل مختلف داره یا مال برقه یا اتوماته یا مال ذغاله یا گیربکس استارت یا بوش های سروته آرمیچر اگه تقه میزنه ولی استارت نمیزنه احتمالا مال اتوماته تا باز نشه مشخص نمیشه مشکلش از کجاست
ببین گلم اگرمیخواهیدواشرنزنه ترموستات ۷۰تایی بزارید روش
آمپرپژو نبایدازوسط رد کنه واشرمیزنه هردفعه که ردکنه باعث میشه واشر نازک ونازک تربشه. ببینید فن های ماشین درستندباید دورکندوتندش درست باشه هروقت رادیات ماشین رو آب میکنیدحتما هواگیری بشه
ماازدلگیری روزهایمان به" شب" پناه میبردیم.... وازدلتنگی شبهایمان به" روز " واینگونه بودکه تمام جوانی امان ؛ درناتمام یک "انتظار" تمام شد
خیلی راحت میشه فهمید کافیه به دو سه تا مکانیک دیگه نشون بدن جز اون کسی که قبلا تعمیر کردهیه دستگاه د ...
بخاریش خوبه ولی چون یه قطعه ازش کار نمیکنه کولر غیر فعاله فعلا و فقط تابستون درستش میکنه.