2777
2789
عنوان

پنج کیلو کم کردم ولی فقط پف و ورمم خوابیده

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 31 پست
اره البته دو کیلو همیشه میرفت میومد پرخوری میکردم بود نمیکردم نبود ولی من عدد روی ترازو رو میگم دیگه

ماهم ازاول دی گروه زدیم برالاغری و داریم براساس کالری رژیم میگیریم میای لینک بدم بهت..منم ازسوم دی شروع کردم ولی ب نطرخودم ک پنج کیلوکم نکردم

خدایاخودت شاهد همه اتفاقا بودی و همه چی و سپردم ب خودت🤍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چیکار کردی چجور ورمت خوابیدمن شکمم تا معدم ورمه حس میکنم تو شکمم باده

بیشتر بخاطر حذف قند و شکر بود ورمم خوابیده

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

استارتر ببخشید قربونت برم کمک نیاز دارم نمیتونم تاپیک بزنم😭بچه ها من میترسم میشه باهام حرف بزنین؟؟پ ...

برو ازش شکایت کن اجازه سواستفاده نده اصلا هم ازش نترس  خل بودی رفتی باهمچین هرزه ونجاستی؟ اخه شما نسل جدید چیکار میکنید باخودتون چرا باید فیلم ناجور ازت داشته باشه اصلا بهترین پسر دنیا هم باشه نباید همچین خفتی وخاری به خودت میدادی چرا اینقد این کش شلوار شماهاشله تقی ب تقی میخوره ازپاتون افتاده کمی برای خودتون ارزش قائل بشید 

اسی جان اسم اپت چیه ک باهاش ورزش کردی

این دوتا عزیز

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

ماهم ازاول دی گروه زدیم برالاغری و داریم براساس کالری رژیم میگیریم میای لینک بدم بهت..منم ازسوم دی ش ...

کجاست گروهتون؟

برو ازش شکایت کن اجازه سواستفاده نده اصلا هم ازش نترس خل بودی رفتی باهمچین هرزه ونجاستی؟ اخه شما نس ...

اصلا نمیشه مگه به همین راحتیاس؟؟

خانوادم میفهمن فامیل هام میفهمن آبروم از این بدتر می‌ره

تا بفهمه رفتم پلیس سریع پخششون می‌کنه می‌شناسمش دیونه اس طرف

😭اصن شرایط شکایت ندارم باید یه جور دیگه حل شه ولی کسی که بابام هم رفت محل کارش تهدیدش کرد دعوا کرد باهاش بازم نمیترسه اومده سمتم این آدم نرماله اخع؟

آره واقعا حق داری ما نسل جدیدا عقل نداریم خودمون با دست خودمون نابود میکنیم زندگیمونو

نمیتونم هیچ کاری از دستم برنمیاد که از خودم دفاع کنم

مرسی قشنگمدرضمن اسمتم خیلی خوبه هوس کردم ولی همت ندارم درست کنم😁

قربونت

بهتر عزیزم چاق میشی ولش کن 😁 من خودم دورشو خط قرمز کشیدم

تلگرام

تلم با پروک سی دیر وصل میشه زیاد نمیام ‌ممنونم🙏

فقط جونم به اون بازی هااا 🤣🤣🤣🤣🤣مال خودته یا بچه داری

اون فقط قسمتی از بازی هاست 

خیلی زیاده

برا دخترمه😅

اصلا نمیشه مگه به همین راحتیاس؟؟خانوادم میفهمن فامیل هام میفهمن آبروم از این بدتر می‌رهتا بفهمه رفتم ...

اصلا نزار ترست بفهمه محکم وقاطع جلوش وایسا اگه‌وقتی اومد جلوت گوشیش ازش بگیر بزنش زمین خوردش کن ازهیچی نترس چرا ازشکایت‌میترسی؟؟وقتی خوموادت درجریانن؟؟هیچ گوهی نمیخوره اگه‌میخواست پخش کنه اینجوری که میگی روانیه پخش میکرد اتفاقا شکایت کنی میرینه توخودش چون میدونه شکایت نمیکنی داره میتازونه که به خواستش برسه به سواستفاده ازت ادامه بده