2777
2789
عنوان

خانوما شماهم شوهرتون تو‌خونه حرف نمیزنه یا فقط شوهر من اینطوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 1599 بازدید | 75 پست
این چیزی نیست با ی شکم بزرگ تو حاملگی و 20 ک اضافه وزن که رونام بهم جفت بود ماهای آخر درخواست رابطه ...

واااای باشه عزیزم خاطرات بد گذشته رو تو ذهنت نیار باعث میشه ناراحت شی ولش کن همش ذهنتو از اتفاقات مثبت پر کن

لا حول و لا قوه الا بالله علی العظیم
من کم حرفم ولی شوهرم میره بالا منبر ،دلم داد بزنم بگم ساااااااکت

خیلییی جالبه همه دقیقا همین مشکل و دارن اصلا تعادل انگار برقرار نیست یکی کم حرف یکی پرحرف 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

واااای باشه عزیزم خاطرات بد گذشته رو تو ذهنت نیار باعث میشه ناراحت شی ولش کن همش ذهنتو از اتفاقات مث ...

الانم داره اذیتم میکنه من کنکور ارشدم خراب کنم فقط همین میشماسمش

همون بهتر که کم حرف میزنه مثلا اگه زیاد حرف بزنه میخواد چی بگه بهت میخواد بره رو اعصابت فقط

مثلا تعریف کنه یه چیزی بگه، ولی به نکته ظریفی اشاره کردین😂😂خیلی حق بود

باریکلاااا خانوم راز موفقیتتو به ماهم بگو 😍😍😍

ببین قبلا میومد خونه همش تو گوشی بود و خونه مامانش 

منم چناااان بلایی سرش آوردم ک آدم شد آرامش براش نزاشتم 

میگفتم چیه همش تو گوشیی با کی چت میکنی؟؟؟ کیه ک از من مهمتره؟؟ 

چرا هیچ وقت خونه خودت نیستی چرا همش اونجایی تو ک اینجوری بودی چرا زن گرفتی افسرده شدم از دستت 

خلاصه اول کلی حرف بارش کردم بعد رفتم مرحله ی دوم 

دیدم باز داره ادامه میده خودم تنهایی غذامو میخوردم بهش نمیگفتم بیا بخور 

رخت خوابمم آورده بودم تو پذیرایی وقتی میومد خونه حرف میزد بی محلی و قهر میکردم باهاش محبت نمیکردم بهش یه مدت کلا سرد شدم باهاش سر این کاراش