2777
2789
عنوان

خانوما شماهم شوهرتون تو‌خونه حرف نمیزنه یا فقط شوهر من اینطوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 1599 بازدید | 75 پست
شوهر منم همینقدر نچسب و مسخرستمن اینقد پر انرژی بودم که خدا می‌دونهبا این آدم پیر شدم کلا انرژیم رو ...

منم همینجوری شدم واقعا کاملا درکت میکنم🥺🥺هعی قشنگ میفهممت

ماشالله تامین انرژی این هیکل واقعا هم غذا خوردن مثل فیل رو می‌طلبه😂بابای منم همینطوره، بنده خدا همی ...

حالا پز میده میگه ببین همش ماهیچه ای ماشالا وااااااای آنقدر عشقه غذا داره حالم بد میشه

لا حول و لا قوه الا بالله علی العظیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر سخته کنار اومدن با اینجور آدم ها و خانواده ها.از موضعت کوتاه نیا💕 همینجوری ادامه بده. 🤌

حتما شدم بدتر از خودشون از خودم بدم میاد ولی حال بد اینا حالمو خوب میکنه

واااای خیلییی سخته خیلیییی سخته این مدلش، شوهر منم با رفیقاش بگو بخنده توی خونواده عین بت میشه

من دیگه برام‌ مهم نیس حرص نمیخورم. با بچها وقتمو میگذرونم اونم انقد بره تو گوشی تا بترکه

مامان یه پسر ناز و خوشگلم🥰 دختر قشنگم عزیزدل مادر😍من و بابا و داداشی بی صبرانه منتظر دیدن روی ماهت هستیم😍🥺خدایا مواظب دخترم باش، سالم بیاد بغلم❤
انقد نگاه کنه ک خسته شه من ک دیدگاهم اینه خخخ.کاری ب کارش ندارم حوصلشم ندارم ولم کن بابا بیخیال بفکر ...

حال آدم بد میشه فکر میکنی من همش فکر میکنم براش اهمیتی ندارم

شوهر من وقتی خونس جرعت نمیکنه بره تو گوشی😂😂😂از وقتی ک میاد میزاره رو کنسول تا دقیقه ای ک بخواد بر ...

باریکلاااا خانوم راز موفقیتتو به ماهم بگو 😍😍😍

وااای خدا کمکت باشه دختر بهش میگفتی آخه آدم حسابی آدم به زن باردار میگه نخور

این چیزی نیست با ی شکم بزرگ تو حاملگی و 20 ک اضافه وزن که رونام بهم جفت بود ماهای آخر درخواست رابطه غیر عرف داشت نمیتونستم منو با فاحشه مقایسه می‌کرد تحقیرم می‌کرد میزد و جلوم از لجش خودارضایی می‌کرد

ببین این حیوون رو ببینی باورت نمیشه چه دوروییه

برا منم همینه.تو خونه ما فقط من حرف میزنم پسرمم به باباش رفته.من خودمم زیاد پرحرف نیستما کلا معمولی

چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!