2777
2789

سلام دیروز طبق دستور دکتر رفتم سونو واسه تشکیل قلب نی نیم

خدا رو شکر گفت تشکیل شده نبضش میزنه و بهم نشون داد تو تصویر ولی گفت  صداش رو نمیتونه برام بذاره چون حداقل باید ۱۰ هفته باشه بذاره

و اینکه گفت شش هفته و ۲ روز هستم طبق سونو 💗

علائمم هم خیلی وقتا انگار تهوع دارم ...هر چیزی میخورم حتی کم انگار یه کوه خوردم و می‌خوام بالا بیارم 🤕 

دل و کمر درد و پهلو درد و مخصوصا سینه درد دارم از بعد عقب افتادن پریودم تا الان

فعلا ویار خاصی ندارم ولی میوه بیشتر سیب و انار دوست دارم اونم در حد کم از نارنگی هم بدم نمیاد 

اگر خدا بخواد فرزند سوم هست

دعا کنید تا آخرش برامون سالم بمونه و دوران بارداری راحتی داشته باشم و سالم و صالح و عاقبت بخیر و یار آقا امام زمان باشه 🤲

از ته قلبم دعا میکنم این لحظه شیرین نصیب و روزی همه منتظرا بشه دوستان🥰

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

و اینکه هیچوقت ناامید نباشید بسپارید به خدا خودش می‌دونه در بهترین زمان ممکنه بهتون میبخشه ان شاالله

ما هم بعد تقریبا نزدیک یک سال از وقتی می‌خواستیم طول کشیده تا خدا بهمون این هدیه رو بخشیده 🙂

و این رو لطف و هدیه خانم فاطمه زهرا می‌دونم که با چله حدیث کسا بهمون عنایت کرده😍

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💖 

اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب کبری(س)🤲

استغفرالله ربی و اتوب الیه 🤲

اللهم اجعل عواقب امورنا خیرا 🤲 

الا بذکر الله تطمئن القلوب 🤲

بماند به یادگار.....................................1403/10/8 

عکس بیبی چک هام(بعد یک و دو و سه روز تاخیر) و ازمایش و سونو رو پست بعد میذارم 

لطفا لایک کنید برای سلامتی و حاجت روایی تون هدیه به امام زمان صلوات بفرستم  عزیزان 🙏 

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخی عزیزم خیلی خوبهواسم دعامیکنی نمره های دی ماهم عالی پیش‌بره؟؟

ممنونم مهربونم 

چشم حتما 

براتون آیه الکرسی میخونم 💚

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
شمافکرکنم توافزایش جمعیت کشور نقش دارین ماشالاه 🤌🏼🥲

ان شاالله ممنونم 🙂

منم چند سال طول کشید تا راضی شدم بالاخره دوباره صاحب فرزند بشیم 

دعا کنید خدا برامون نگه داره 

ان شاالله ممنونم 🙂منم چند سال طول کشید تا راضی شدم بالاخره دوباره صاحب فرزند بشیم دعا کنید خدا برام ...

آهان خوبه 😍 فرزند اولتون چندسالشه

𝖭𝗈 𝖩𝗎𝗌𝗍𝗂𝗌𝖾 𝗂𝗌 𝖳𝗁𝖾 𝗆𝖾𝖺𝗇𝗂𝗇𝗀 here

ااااخ قلبم🥺🥺🥺🥺♥️این بی بی چکارو نگهدار همیشه🥰

عزیزم آره حتما تا اونجا که بتونم نگه میدارم 🌸

ان شاالله شما هم هر چی از خدا میخوای بهت بده 😘

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم