چکار باید کرد ک اخلاقشان خوب باشه و به حرف گوش کنن
خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم دعاکنید رازی ک دارم برملانشه و آبروم حفظ بشه ...خدایا خودم میدونم گناهکار و خطاکارم ولی میگن تو ستارالعیوبی خودت آبروم رو حفظ کن .خطایی کردم مال گذشته بوده نادانی کردم خودت به بچه م رحم کن من عاشق شوهر و بچه و زندگیمم💔
میگم بعضی اخلاقا به مرور زمان باعث میشه طرف سرد بشه الان دختر خالمم چند سال دیگه میاد میگه شوهرم سرده پول نمیده بعد نمیگه من چکار کردم ک اون اینجوری شد..البته بعضی مردا از همون اول نمیخوان به زن رو بدن عزیزم باید ببینی چند سال اول زندگی چه جوری بودین
میگم بعضی اخلاقا به مرور زمان باعث میشه طرف سرد بشه الان دختر خالمم چند سال دیگه میاد میگه شوهرم سرد ...
ما کلا ۴ سال هست ازدواج کردیم و وضعیتشان اینه
خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم دعاکنید رازی ک دارم برملانشه و آبروم حفظ بشه ...خدایا خودم میدونم گناهکار و خطاکارم ولی میگن تو ستارالعیوبی خودت آبروم رو حفظ کن .خطایی کردم مال گذشته بوده نادانی کردم خودت به بچه م رحم کن من عاشق شوهر و بچه و زندگیمم💔
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
ببین گلم من ۷سال ازدواج کردم دقیقا زندگی مثل تو بود تازه بدتر یه مدتیه این روشو پیش گرفتم واقعا جواب داده صبوری کن فقط کم نیار من ۷سال شوهرم هیچ مناسبتی حتی یه شاخه گل برام نمیگرفت روز مادر میگفت بریم خونه مامانم به مامانش کادومیداد ولی بمن نه منم همش غر همش بهش میگفتم دردت چیه مشکلت چیه بازبون خوش با اخم میگفتم چرامحبت نمیکنی چرا سردی چرا همش سرت توگوشیه اونم هیچی نمیگفت دیگه خسته شده بودم از این وضع یه روز یکی از مردهای فامیلش گفت بهم من همش فکرمیکردم شوهرت همیشه دنبال توعه ناز تو میکشه تو بهش توجه کنی اصلا فکرشو نمیکردم برعکس باشی چون یه رفتاری رو ازمن شوهرم دید اینو گفت اینم بگم من خیلی خیلی سرتر از شوهرمم ازخانواده اش هم همینطور... منم دیگه اومدم بخودم گفتم راست میگه اون بیاد دنبال من باشه چرا اینقد خودم گدا محبت نشون میدم خودمو ذلیل کردم شروع کردم همین چیزا به تو گفتم انجام دادم الان اون عوض شده امسال خودش دیگه برام گل خرید روز زن گفت پول داشتم حتما برات طلا میخریدم ببخش بابت بی پولیم همون مردی که همیشه سرد وبی محبت بودهمیشه حق به جانب بود توی این ۷سال ببخشید نمیگفت اصلا الان اینجوری شده
پس عزیرم توهم امتحان کن
اینم بدون عز زدن زود از چشم مرد میفتی یکیدعز زدن یکی فحاشی کردن
ببین گلم من ۷سال ازدواج کردم دقیقا زندگی مثل تو بود تازه بدتر یه مدتیه این روشو پیش گرفتم واقعا جواب ...
ممنون عزیزم بابت راهنمایی تون
حتما امتحان میکنم این روش رو انشاالله نتیجه بگیرم
میدونی اصلا ی آدم دیگه ای شده نمیدونم مشکلش چیه
منم آدمی هستم ک با کمترین بیتوجهی به هم میریزم ولی دیگه این رفتارم رو کنار میذارم
اصلا بهش محل نمیدم تا خودش بیاد سمتم
ببین گلم من ۷سال ازدواج کردم دقیقا زندگی مثل تو بود تازه بدتر یه مدتیه این روشو پیش گرفتم واقعا جواب ...
تا ی حدی اعصابم خورد شده از دستش ک میخواستم به خانواده ش بگم ولی اشتباهه
تنوستی کتاب هنر زن بودن رو بخون من خودمم تازه شروع کردم به خوندن
حتما تهیه میکنم عزیزم