2777
2789
عنوان

به نظرم بعد خیانت دیگه نمیشه زندگی کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 33 پست
این حرف و برای گول زدن خودمون میگیم وگرنه این همه مرد وفادار اون بره پی خیانت من بچه بزرگ کنم براش

، کو مرد وفا دار، من نشنیدم تا حالا کسی بگه شوهرم وفاداره همشون سرگوششون میجنبه، خب بچه ت که نخواست به دنیا بیاد تو خودت به دنیا اوردیش بایدم بزرگش کنی، اونجوری نمیشه که شوهرت بره پی خوش گذرونی خودش تو هم بری خوشگذرونی خودت بچه چی بشه این وسط، گناه نداره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی کلیپ خارجی دیدم 

مرده همش از زنش ایراد می‌گرفت جدا شدن با ی بچه دختر ک با زنه بود . بعد از یکسال مرده زن سابقش دید نشناخت آنقدر تغییر کرده بود گفت بیا دوباره باهم باشیم گفت نه الا ک فکر میکنم میبینم چطور به خودم اجازه دادم یکی مثل تو تحقیرم کنه و کنارم باشه . من تمرکزم رو از تو برداشتم و روی خودم متمرکز شدم .

ببین من خودم خیلی دوست دارم جدا بشم چون با همسرم دوتا همخونه ایم ک من محلش نمیدم اون یا خودشون ب ناله مریضی بی احترامی و چرت و پرت گرفتن و لم دادن مطلق سرگرم کرده واقعا ازش متنفرم با تمام سلول‌های بدنم 

ولی تو تصمیم‌گیری موندم آیا درسته جدا بشم . بچم چی 

خودش میگه ی خونه و ماشین و بچه رو میده ولی از لجم موندم تا تحقیرم و جبران کنم تا محل سگ بهش ندم تا دونه دونه سیاهپوش آدمایی بشم ک بخارشوی زندگی نکردم

از خودمم بدم میاد ک اینطور شدم

خیانت کثیفه آدم باید برای خودش حرمت قائل بشه 

من تا قبل اینکه بیام نی نی سایت، درک نمیکردم خیانت شوهر برا خانما اینقدر دردآوره. میگفتم شاید چون اسلام چند زنی رو اجازه داده، باهاش کنار بیان و مثل صیغه نگاش کنن. 

سطحی نگاه می کردم. حتی یکی هم از شوهرش می نالید، میگفتم باهاش کنار بیا.

الان دیدم عوض شده. متوجه احساسات خانما شدم و منم با اونا درد کشیدم. 

🔪کاربر مرد؛ دانشجوی مطالعات زنان 🥄آیا زنان را می توان شناخت؟ 🍴در هزار توی ذهن زنان چه می گذرد؟ 🍽 من ناظر بدون قضاوت جامعه زنان نی نی سایتم تا پلی بزنم بین مطالعات نظری دانشگاهی و مشاهدات عینی ام در این جامعه مجازی

من عکس چهار سال پیشمو می بینم شاداب سرحال الان انکار یه مرده م

دقیقا،یشبه پیر شدیم و واسه هیچکس مهم نبود ک ما چی کشیدیم

چ میشود ک ادم بمرز سنگدلی میرسد !همان مرزی ک من دران سکونت دارم

ی کلیپ خارجی دیدم مرده همش از زنش ایراد می‌گرفت جدا شدن با ی بچه دختر ک با زنه بود . بعد از یکسال مر ...

ببین من اگه جدا شم یه پول سیاه از اون نمی خوام حتی گوشی که برام خریده بهش برمی‌گردونم حتی جهیزیه مو هم اتیش بزنه 

من تا قبل اینکه بیام نی نی سایت، درک نمیکردم خیانت شوهر برا خانما اینقدر دردآوره. میگفتم شاید چون اس ...

با خیانت مرد جوری از چشم زن میوفته که کل دنیارم براش بخری دیگه ارزش نداری 

قبلا شوهرم تب می کرد من می مردم 

الان وسط خونه بمیره مهم نیست چه بسا خوشحال میشم

آفرین بهت تو یه زن قوی هستی، برای ما خانما حس مادر بودن خیلی قوی تر از حس همسر بودنه

اره چثن خودم زیر دست نامادری بزرگ شدم تو تاپیک هام هست منو کتک میزد و الان هم از اون دنیا هی خوابم میاد منو ببخش 

واسه همون نمی خوام زیر دست نامادری بزرگ بشه