2777
2789
عنوان

طلسم برای برگشت نامزدم

158 بازدید | 23 پست

سلام خانما لطفا تااخرش بخونید🥲من ۲سال بااقایی درارتباط بودیم خانواده ها درجریان بودن این اقا خیلی یهویی در عرض ۱هفته همه چی روبهم زدن ورفتن حتی برای خداحافظی هم نیومد و فقط باپیام تمومش کرد 😔

یکسال گذشت ودیگم نیومد...داخل یوتیوب همینجوری میگشتم که یه کانال دیدم و یه خانم طلسم انجام میده کاملا رایگان هیچ پولی م نمیخاد بدم ولی نمیدونم چرا میترسم🥲 ازجن واینا خیلی میترسم توهم بزنم 

گغته بود شمع قرمز روشن کنید وعکسشو چاپ کنید و مشخصاتشو بنویسید ونمیدونم عسل وشکر روش بریزید و ی هفته بذار زیر تختت بعد ببر ی جای دور خاک کن

تضمینی برمیگرده 

کلی م کامنت رضایت داشت..بچهها خاهشا نگید اون رفته و ولکن و فلان میخوام اگ تجربه ای دارید اگ فکر میکنید ممکنه تاثیرای بد رو خودم بذاره بهم بگید 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من از شمع تراپی سردرمیارم ایدیشو بده بهت بگم خوبه یا ن

اسمش طلسم مونس 

بچهها اصلا تبلیغ نیست بخدا 

من چون هییچ تجربه ای ندارم نمیدونم اصن این کار اسمش طلسمه یانه 

خب فرض بگیریم تو زدی برگشت اگر یکی طلسم زد رفت چی این آقا باید بین شما طلسم گیرنده ها چرخ بزنه

خب نمیدونم عزیزم اخه یهو همه چی زیرو رو شد واقا نیاز دارم بیاد سمتم 

مهم نیس اصلا چیکار میکنه مهم اون نیت و انرژی هست که پشتشه

مگ طلسم اون حروف و اعداد ابجدی نیست؟

این ی سری چیزای خوراکی شکر وعسل وفلفل واین جیزا بود

اصن ی کارایی نمیدونم 

آیه ۱۰۲ سوره بقره:

و پیروی کردند سخنانی را که (دیوان و) شیاطین در ملک سلیمان (به افسون و جادوگری) می‌خواندند، و هرگز سلیمان (با به کار بردن سحر به خدا) کافر نگشت و لکن شیاطین کافر شدند که سحر به مردم می‌آموختند. و آنچه را که بر دو فرشته هاروت و ماروت در بابل نازل شده بود پیروی کردند، در صورتی که آن دو ملک به هیچ کس چیزی نمی‌آموختند مگر آنکه بدو می‌گفتند که کار ما فتنه و امتحان است، مبادا کافر شوی! اما مردم از آن دو ملک چیزی را که ما بین زن و شوهر جدایی افکند می‌آموختند، البته به کسی زیان نمی‌رسانیدند مگر آنکه خدا بخواهد، و چیزی که می‌آموختند به خلق زیان می‌رسانید و سود نمی‌بخشید، و محققا می‌دانستند که هر که چنین کند در عالم آخرت هرگز بهره‌ای نخواهد یافت، و آنان به بهای بدی خود را فروختند، اگر می‌دانستند.

الحمد لله کما هو اهله