من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
دقیق نمیدونمتو زبان عبری معنیش میشه خدادادفکر میکنم منظور نویسنده خطاب به همه ی بندگان خدا باشه
بله .خطاب به بنده های خداست .
وچقدر زیباست این کتاب
یه نفر فکر میکرد ایران ارث جدو آبادیشه ،بحرین و شوهر داد،یه نفرم ۸ سال تو جبهه جنگید تا ذره ای از خاک ایران دست اجنبی نیوفته ❤برایتان اینگونه آرزو میکنم: آن زمان که خداوند در محشر بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد .مهمان من است 💔🥲 خدای مهربونم ممنون که پسرمو سالم تو بغلم گذاشتی ❤️
اَرمائل ، آرتاشس ، ناتانائیل ، عمانوئیل یکی از اینا فعلا قراره😂شما بگو اسم گل دختر رو😍
من دختر ندارم🤣دختر آینده منظورمه🤣آی ام سینگل😅🦾
خزان خیلی دوست دارم یعنی پاییز وای اگه پاییز به دنیا بیاد ک دیگه همه چیز جوره😍😂
فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
برای نجات مادرم از پیوند کبد یه صلوات میفرستی؟🥺آن کس که مرا کراش خود پندارد کفرش به کنار عجب کراشی دارد😁💁🏻♀️تیر کنکورمه🥺✨بلوچم🩵!عاشق شیرینی نارگیلی و گلوریا هاردی😍🫀
ارهدوسش داریمدیگه عوضشم نمیتونیم بکنیمعشقم مامانه مروا صدام میکنه😐😂
ای جان🤣عشقتون پایدار😍🩵💕
فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
برای نجات مادرم از پیوند کبد یه صلوات میفرستی؟🥺آن کس که مرا کراش خود پندارد کفرش به کنار عجب کراشی دارد😁💁🏻♀️تیر کنکورمه🥺✨بلوچم🩵!عاشق شیرینی نارگیلی و گلوریا هاردی😍🫀