2777
2789
عنوان

با یه پسری دوست شدم

449 بازدید | 38 پست

نزدیک یه ماه و پسره همون اولش گفته بود نامزد داره و اخلاف دارن سر شغل پسره

باهم خیلی دردودل کردم خیلی پسر خوبیه ولی من نمیخوام ادامه بدم احساس گناه میکنم درسته فقط جهت وقت گذرونی باهم چت میکنیم ولی بازم حس میکنم کش پیدا کنه بهش وابسته میشم و اونم با احساسش بازی میشه و اینا

نمیخوام بلاکش کنم ولی نمیدونم چجوری بهش بگم 

کمکم کنید🥲

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همون اول ک فهمیدی نامزد داره باید از زندگیش میکشیدی بیرون عزیزم

الان یکن دیر نیس بنظرت؟

ولی باز همین ک احساس گناه کردی جای شکر گزاری داره

خدایا خودمو به خودت میسپارم🍓❤کاربری دست دونفره🍒|❥برای رسیدن به اونی که میخوام یه صلوات میفرستی مهربونم؟😘💋(هروقت لطف کردیو فرستادی بگو منم برات بفرستم)✍🏻💚🌱

در ضمن خوشت میاد یکی در اینده با نامزد خودت اینجوری دردو دل کنه و بگه دلم نمیاد بلاکش کنم؟!ب هم جنس خودت خیانت نکن‌.

بزن بلاکش کن

خدایا خودمو به خودت میسپارم🍓❤کاربری دست دونفره🍒|❥برای رسیدن به اونی که میخوام یه صلوات میفرستی مهربونم؟😘💋(هروقت لطف کردیو فرستادی بگو منم برات بفرستم)✍🏻💚🌱

در ضمن خوشت میاد یکی در اینده با نامزد خودت اینجوری دردو دل کنه و بگه دلم نمیاد بلاکش کنم؟!ب هم جنس ...

نمیتونم بلاکش کنم به دلایلی..

همونایی ک اینجا گفتم بهش بگم درک میکنه؟

نمیتونم بلاکش کنم به دلایلی..همونایی ک اینجا گفتم بهش بگم درک میکنه؟

اون اگه درک داشت اصلا با جنس مخالف حرف نمیزد وقتی متعهد شده عزیزدلم

چرا نمیتونی بلاک کنی؟