2777
2789
عنوان

چجوری ثروتمند بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 30 پست
چیزی بگو ک خودت نتیجه گرفته باشی برات معجزه کرده باشه من تلاشمو میکنم

نتیجه گرفتم که میگم 

عالیه عالیه از خیلی از دوستان شنیدم اثر داشته و چندساله دارم مداومت میکنم

رفع فیلترینگ مهمتر از معیشت و دلار و طلاست.مهم نیست برق و گاز نداریم عوضش واتساپ داریم.

نشخوار ذهنی دارم و حساسم کسی چیطی بگه نمیتونم کنار بیاما باید جواب بدم ک بحث میشه یا سکوت منم خودمو ...

عزیزم خیلیا عقل ندارن فقط ببخشیدا گوه میخورن 

منم زیاد سرو کار داشتم با این گاوا 

محل نده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چه کاری بلدی

رانندگی 

سلیقمم تو کار زیبایی خوبه و زود یاد میگیرم

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

عزیزم خیلیا عقل ندارن فقط ببخشیدا گوه میخورن منم زیاد سرو کار داشتم با این گاوا محل نده

دقیقا عین گاون اصلا 90 درصد مر م یجوری شدن بی شعور شدن بخصوص خانومای سالن زیبایی خیلیی خاله زنک و حسود و چیپن اصلا نمیتونم تحمل کنم حالا چیزی بشه میشناسم باید جوابش بدم و کار تموم کنم جواب ندم وذقعا خودمو میشینم هی نشخوار میکنم واقعا بده

دلم. میخواد یجا باشه فقط اموزش بده بعد یاد گرفتم برم کارم کنم بیام خونه ینی هیچ حرفی کسی نزنه هرکس کار خودشو کنه فقط اما ایقندر چیز میپرسن و حرف میزنن بدم میاد

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

عزیزم خیلیا عقل ندارن فقط ببخشیدا گوه میخورن منم زیاد سرو کار داشتم با این گاوا محل نده

میشه بپرسم خودتون شاغلید یا ن

چجوری با این ا ما کنار میایید 

اره بخدااااا دقیقاااااا همه جا میشه گفت اینجوریه خیلی بده سعی کن اهمیت ندی واقعا

ادمی نیستم بتونم اهمیت ندم علت اینکه تا الان نرفتم سراغش همین بوده نمیتونم کنار بیام با یه مشت خاله زنک 

میشه بپرسم خودتون شاغلید یا نچجوری با این ا ما کنار میایید

اره من تابستون کار می‌کردم فروشندگی 

الانم انلاین شاپ دارم 

محل نمیدم ولی جایی که باید جواب بدم قشنگگگگگگگ میریدم بشون😂

درکشون میکنم که تو مغز شون دمپاییه

اره من تابستون کار می‌کردم فروشندگی الانم انلاین شاپ دارم محل نمیدم ولی جایی که باید جواب بدم قشنگگگ ...

🤣🤣🤣🤣خوبی تو دخنر

تو هم به ظاهر خودتو شبیهشون کن منم همین کار می‌کردم کسی کارم نداشت

ینی خاله زنک بازی در بیارم😂😂😂وای دلم میخواد با دمپایی بکوبم دهنشون کارشون فقط غیبت و حسادته

🤣🤣🤣🤣

تو ارایشگاهم بودی