2777
2789
عنوان

شوهرم میگه تولد بچه رو بریم خونه مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 973 بازدید | 47 پست

اگ سنت زیر۱۸ک ب بزرگ شو لطفا و اگ بیشتری ب خودت بیا ینی چی میزنه؟زورت بهش نمیرسه؟زبونت ک میتونه جواب بده اصلا ناخن ک داری؟مرد هایی ک دست بلند میکنن رو زنشون یا کلا رو هر کی لذت میبرن یا جری تر میشن اگ بی‌دفاع باشی و مظلوم بگیری خودتو فک نکن نفسم از جای گرم بلند میشه منم یه زمانی بچه بودم ولی یهو ب خودم اومدم و الان اگ بنا ب زدن باشه اولین مشت و اخرین مشت مال دستای منه

این زاپاسه😉باشه حالا بنویس کاربری دست دو نفره سه نفره این کاربری منم دست شونصد نفره  والا کی ب کیه🚶🚬

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو که انقد بدت میاد ازشون میخوای واسشون شام بزاری و پذیرایی کنی ازشون تازه دعوا هم کنی با شوهرت ول ...

اصلا نمخاسنم دعوتشون کنم خودمون بودیم فقط حالا اونا تو گوشش خوندن بیارین اینجا همش از زیر سر مادر لعنتیش بلند میشه

درک ن‍‌م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌م ت‍‌و ای‍‌ن س‍‌ن ای‍‌ن ح‍‌ال‍‌م‍‌و. .!️ 

می‌دونم چی میگی متنفری هم اینکه برات تعیین تکلیف میکنن اینش بده

آره منم اینجوری بشه از لجم کار خودمو میکنم.

ولی خب شما مثل من نباشین.

ببر خونه ی مادر شوهرت بگیر و بزار اعصاب خودتو و بچتو سرجایش بمونه.

به خاطر بچتم خودتو خوشحال نشون بده 

یا محکم وایسا و حرف تو باشه یا تولد بی تولد یه بار برای همیشه محکم باش 

نهایتش چی میشه دعوا میکنه خب صداتو ببر بالاتر کتک میزنه تو ام بزن 

محکم باش ضعیف نباش

این زاپاسه😉باشه حالا بنویس کاربری دست دو نفره سه نفره این کاربری منم دست شونصد نفره  والا کی ب کیه🚶🚬
ببخشید قصد ناراحت کردن و سرزنش ندارم فقط برام سوال پیش اومده شوهرتون از قبل بچه دار شدن این اخلاقا ر ...

ازدواج ما زوری بود

دوران عقد هربلایی بگی سرم آورد میبرد خونه خاهرش با کمربند کتکم میزد کسی نبود ب دادم برسه با خانوادم قطع رابطه کرد میومد از دم در دنبالم ن کادو ن طلا هیچی برام نگرفتن خانوادم چون داده بودن ب این منو چیزی نگفتن حالا هم بعد ۸ سال زندگیم هنوز جهنمه گاهی اخلاقش خوب میشه اونم فقط تو حرف وگرنه ی گوهه

ن میزاره با خاهرم ارتباط بگیرم ن چیزی دوساله خونه خاهرم نرفتم با همه فامیل من دشمنه

یا محکم وایسا و حرف تو باشه یا تولد بی تولد یه بار برای همیشه محکم باش نهایتش چی میشه دعوا میکنه خب ...

من زورم نمیرسه بخدا ۱۰۰ کیلو وزنشه مثل سگ میشینه رو‌گلوم خفم میکنه بچم مثل بید میلرزه از گریه

من زورم نمیرسه بخدا ۱۰۰ کیلو وزنشه مثل سگ میشینه رو‌گلوم خفم میکنه بچم مثل بید میلرزه از گریه

تاحالا ترسوندیش؟ مثلا بری پزشکی قانونی؟

درک نمیکنم ب والله 

بزن تو تخ...ماش مرتیکه گوریلو

اگ سنت زیر۱۸ک ب بزرگ شو لطفا و اگ بیشتری ب خودت بیا ینی چی میزنه؟زورت بهش نمیرسه؟زبونت ک میتونه جواب ...

من ۲۳ سالمه شوهر من قدش کوتاه ولی چاق ۱۰۰ کیلو‌مثل سگ

من زیر مشت هاش له میشم در حد مرگ میزنه منو من چجور زورم برسه بهش

تاحالا ترسوندیش؟ مثلا بری پزشکی قانونی؟درک نمیکنم ب والله بزن تو تخ...ماش مرتیکه گوریلو

اصلا ترس نداره تایپک های چند سال پیشم بود جند بار ب پلیس و شکایت رفت کارمون اصلا عین خیالش نبود آخرش خودم التماسش کردم بچه هامو بده و اومدم خونم 

دوران عقد با کمربند میزد سر چی آخه؟؟

وحشی هس ولی از نظر خودش اخلاقش فوق العاده میگه برو خدارو شکر کن شوهری مثل من داری گیر شوهر بداخلاق نیفتادی کلن خانوادگی خودشیفته هستن