2777
2789

سلام بچه ها 

من تو یه بخشی از بیمارستان کار میکنم 

روزای اول همش گیر میداد صبحانه بیار برای شیرینی شروع کارت 

اینقد گیر داد تا الویه ۲۵ تا ساندویچ گرفتم و بردم 

بعدشم هی گیر میداد بچه ها گفتن صبحانه مفصل آورد و از این حرفا دیگه ول کرد 

یروز دوباره اومد کشوندم کنار گفت میدونم وضع مالی شوهرت خوبه راضیش کن تا یه کمکی کنه میخوایم یکار خیر انجام بدیم منم گفتم باشه بهش میگم 

میدونم که همسرم اولا شرایطشو نداره که بخواد کمک بکنه چون خودمون الان اول راهیم خیلی چیزا هست که برا زندگیمون هنوز فراهم نکردیم 

به همسرمم گفتم گفت حالا بذار حقوق بدن بعد خودم گفتم دلم نمیخواد وقتی خودمون شرایطمون اونجور نیست که بقیه فکر میکنن 

یروز دیگه بهم گفت چیشد بهش گفتی گفتم نه گفت اصلا شوهرت خسیسه یا نه گفتم تا حالا مورد اینجوری پیش نیومده برامون برگشت گفت نماز میخونه ؟ خودت نماز میخونی ؟

بعدشم گفت اسمتو دادن حراست که حجاب نداری و موهات بیرونه من گفتم کسی چیزی بهش نگه اقواممه خودم اگ قرار باشه بهش تذکر میدم منم گفتم ممنون 

دیگه هربار منو میدید میگفت به شوهرت گفتی؟

دیگه به مسئولم گفتم برا یه کاری این ماه پولامونو دادیم فعلا دستمون خالیه گفت پس دیگه روت حساب نکنم نتونستی راضیش کنی پس خسیسه و منم گفتم نه جور نشد شرمنده 

حالا دوباره از اونروز هربار منو میدید حتی موهامم بیرون نبودا فقط کلاه نپوشیده بودم از دور بهم زل میزد با حالتی که من دارم خلاف چیزی پیش میرم و بهمم تذکر میداد یا هم فقط نگاه میکرد تا همه متوجه میشدن که این داره با نگاهش به من تذکر میده 

حالا این چند روز اخیر حتی اگ بهمم نگاه کنه من خودمو میزنم به اون راه که من اصلا حواسم به تو نیست و نمیدونم داری نگام میکنی 

حتی امروز کلاه پوشیده بودم بازم از دور بهم زل زده بازم با همون حالت تذکر 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

رو نده بهش عزیزم

از مسائل شخصیت تو محیط کار نگو اصلا که درآمد همسرت چطوره

بعدم اگه همچین چیزی خواست نگو باشه بگو شرایطشو نداریم تعارف نداشته باش

الان روت حساس شده باهاش دهن به دهن نشو کاری بهش نداشته باش کم کم از سرش میفته گیر دادناش

کلا مدیرا اینجورین یه مدت به یکی گیر میدن بعد به مرور بهتر میشه

وای بعضبا همینن حرص دارن انگاری منم داشتم سگ محلش کن اگ دیدی اذیتی و توان درست کردنشو نداری بیا بیرون از اونجا روان مهمتره بزار اون تو حال خودش بسوزه 

کاربری دست دو نفره منو خواهریم(دوستم)🥰