2777
2789
چراتعارف میکنید خیلی رک بگو ما خودمون جای داریم کسی که بهش کمک کنیم و تمام گفت خسیسه بگو آره هست یکب ...

نه رو بهش گفتم عزیزم

الان دوباره سر زل زدنش عصبیم 

اصلا دوست ندارم برم تو استیشن بشینم وقتی بیکارم از دست این میگم الانه که ببینه منو باز یا نگاه کنه یا تذکر بده یا یچیزی 

یجوری نگاه میکنه همه بفهمن داره با نگاهش تذکر میده بهت 

اوه اوه به شوهرت همینا رو بگو 

این آدم عوضیه خیریه هم نیست داره تیغت میزنه اون بریز بپاشا رو کردی داره ازت باج میگیره غلط کرده حراست به حجاب کار نداره یا ب خودت میگن نه ب ی مرد غریبه یا زن 

دو روز دیگه دستمال تم میکنه 

بهش پول نده بگو فاکتور رسید سند یا شماره حساب خیریه رو بدن ک بنام خیریه قابل پیگرد باسه خودمون میریزیم در غیر اینصورت شرمنده ببین یاد بگیر اون مسئله مثل خودت کارمنده پس هیچ ارجحیت بهت نداره اگر بفهمن پدرشو درمیارن بهش بگو و بفهمون که زرنگی ساده نباش بزار ازت بترسه 

هیچ غلطی نمیتونه بکنه فقط به شوهرت بگو و باهاش یکی شو بگو بیاد دنبالت تا حواسشون جمع کنه 

آنقدر ازین چیزا دیدم دارم تهشو میگم الان جمعش نکنی دو روز دیگه بلا سرت میاره تو خفا. و فیلم و باج 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه رو بهش گفتم عزیزمالان دوباره سر زل زدنش عصبیم اصلا دوست ندارم برم تو استیشن بشینم وقتی بیکارم از ...

زل میزنه تو هم تو چشاش نگاه کن لبخند بزن بعد دوباره به ادامه کارت برس

نه رو بهش گفتم عزیزمالان دوباره سر زل زدنش عصبیم اصلا دوست ندارم برم تو استیشن بشینم وقتی بیکارم از ...

کلا محیط کار بیمارستان همینه. خیلیا چشم دیدن آدمو ندارن. همش هم پشت سر آدم حرفه. نمیدونم چرا اینجوریه واقعا. 

من خیلی بخش های محدودی دیدم که همه باهم خوب باشن و آرامش برقرار باشه. همش به مدیریت هدنرس مربوطه به نظرم.

ما که خندان می‌رویم🧸☕
زن یا مرد؟ خیلی داستان رو متفاوت میکنه

نه عزیزم آدم مسن هست اصلا اینجوری نیست منم خیلی بچه هستم نسبت به همه همکارام مخصوصا قیافم انگار مدرسه ای هستم 

منظور اونجوری نداره 

ولی یبار اومد گفت روزایی که فلان دکتر و فلان پرستار هستن حجابتو رعایت کن کلاه بپوش اونا گزارش میدن 

نمیتونی بهشت وعوض کنی متاسفانه از اون عوضی هاس که داره لج میکنه

منم الان دیگه کلاه میپوشم و واقعا دلم نمیخواد محل سگ بهش بدم و کاری کنم که بتونه بهم گیر بده 

ولی خوب خیلی رو مخمه 

از دست این نمیتونم یبار تو استیشن بشینم میگم الان بیاد یچی بگه یا جلو بقیه نگاه کنه واقعا خجالت میکشم 

فعلا باید صبر کنم و طرحمو تموم کنم

آخ آخ. پسر طرحته دختر.

اگه میخوای توی بالین دووم بیاری باید کلا بیخیال حرفاشون بشی. اصلا نبینی و نشنوی. پررو باش اما بی احترامی نکن(که بعدا داستان درست نکنن برات). دفعه ی بعد که گفت شوهرت خسیسه بگو آره خسیسه.

زل زدناش هم کلا نبین، اصلا سرتو برنگردون، کاملا بی تفاوت باش. هرکی کار داره صدا کنه، نه اینکه زل بزنه!

به هرحال خسته میشه.

اصلا هم به کسی اعتماد نکن و هیچی از زندگیت براشون نگو

ما که خندان می‌رویم🧸☕
رو نده بهش عزیزماز مسائل شخصیت تو محیط کار نگو اصلا که درآمد همسرت چطورهبعدم اگه همچین چیزی خواست نگ ...

من اصلا نگفتم از مسائل شخصی ولی خوب پرسیدن شغل همسرت چیه و... خودشون متوجه شدن که حقوقش خوبه در صورتیکه بخدا اونجوری نیست که اینا فکر میکنن بهشون هم گفتم شوهرم تازه رفته حقوقش اونقد ک شما میگید نیست

ولی وقتی شوهدم یا پدرش میومدن دنبالت ماشیناشونو گاهی میدیدن