2777
2789
عنوان

توروخدابیاین دلدرد شدید بارداری 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 632 بازدید | 76 پست
نه بخدا خیلی ام مراقبت میکنم

منم دائم استرس دارم یه ظرف میشورم یکم راه میرم درد شدیدی میگیره

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

ببخشید عزیزم . ان شاءالله . بارداری برام دعا کن

الهی به سلامت بار قشنگتو زمین بزاری 

من با یک نخ نازک به این دنیا وصلم... لطفا با من مدارا کنید من غرق استرسم کوچکترین موضوعی باعث میشه ساعت ها بهش فکر کنم من غرق غم،اضطراب،ناراحتی،بی حوصلگی ام و در عین حال تلاش میکنم تا این نخ نازک بریده نشه و شرایط رو هندل کنم :)          [دقیقه ها  ، شقیقه هاموسفید کردن ...💔]

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم عین توام امروز ازمایش خون دادم چون بیبیم هاله دار بود تهوع دارم و ۵ روزه پری نشدم بااینکه همیشه ...

آره تا دیروز دلدردم مثل پریودی بود الان خیییلی شدید تر از پریودی بود . یعنی تحمل کردم جیغ نزدم 

شوهرمم خونه نیست الان خونه بابامینام چیکار کنم ؟ روم نمیشه بابامو بیدارم کنم 😢

اخه خدای نکرده اتفاقی بیفته چی؟

فقط 32 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خیلی زیبام من خیلی دوست داشتنی وخوش اندامم من 
آره تا دیروز دلدردم مثل پریودی بود الان خیییلی شدید تر از پریودی بود . یعنی تحمل کردم جیغ نزدم

عین پاره شدن رگ میمونه میفهمم..

ب خدا بسپار دیگ چ کنیم فقط مراقبت کن تغذیه ارامش 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

یکم دیگه صبر میکنم نشد مامانمو بیدار میکنم باهاش میرم

ان شاالله چیزی نیست استرس نده به خودت توکل برخدا

فقط 32 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خیلی زیبام من خیلی دوست داشتنی وخوش اندامم من 
مرسی از دلداریت عزیزم . خیلی آرومم کردی . ان شاءالله خدا بچتو برات نگهداره ❤️

فدات شم رفیق خداروشکر ..

ممنون عزیزم بچه توام مینطور دوتامون تجربه اولمونه واسترس زیادی داریم

اگه ازمایش بتا دادی بعد48ساعت برو دوباره ازمایش بده اگه دوبرابر یا حتی بیشتر شده یعنی خارج رحمی نیس و فقط ب استراحت مطلق نیاز داری این چیزی بود ک برا متم اتفاق افتاده و منم علائم تو داشتم و الان فقط استراحتم

حتما نشاسته برنج پیدا کن و روزی دو قاشق بریز تو اب بخور ک سقط جلوگیری میکنه

و اینکه موادی ک باعث سقط میشن نخور تو گوگل یا نی نی سایت سرچ کنی میاره