2777
2789
عنوان

بابای اشغال به تمام معنام

| مشاهده متن کامل بحث + 771 بازدید | 43 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اهااا پس اینی ک بقیه میگن وقتی کارگزارت تورو بیمه کنه خوو به خوو خارج میشی این چیه؟

اره همشون اینو میگن ولی عملا نمیشه

وقتی میری تامین اجتماعی اسمتو میزنن میبینی هم بیمه پدرت هست هم کارگزار خودت

برای اطمینان برو

بخدا یه دندونام به ریشه رسید الان ریشه تو لثه سیاه و درد دارم

سه ماه حق بیمه باید رد کنی تا کامل سیسنثتمی بشه 

اگه از قراردادت سه ماه گذشته الان بزو 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟
می دونی غالبا اونایی که باباشون آشغالن خودشونم آشغال میشنیعنی هیچ تعصبی رو کسی که همه هویتته نداری چ ...

میدونم درکش براتون سخته

اما یک وقتهایی بابا و مامان ها کارهایی میکنن که کشتن کمترین مجازاتشونه

و البته برای خیلی ها غیر قابل باور

الان اسی خودش تو اوج عصبانیته

آرزو دارم اگر گل نیستم خاری نباشم

اصلا نمیشه بهش تو گفتتو تاپیک اینجور میگم تو روش بنظرت میتونم اینجور حرف بزنم؟همه ک مثل تو باباهاشون ...

از کجا میدونی بابا من خوبه،اگه بهت بگن چقدر ظلم به ما کرده شاید تو مخیله ات نگنجه،ولی اصلا از دهانم نمیتونم حرف بد بیرون بیارم حتی همینجا

انسانیت زیباترین دینِ دنیاست💎
دروغ گفته برو محل کارت اصلا مگه شما قرارداد نداری مگه بیمه رد نمیکنی از طریق محل کارت دیگه بیمه پدرت ...

خیر در صورتیکه جایی دیگه بیمه باشه اونجا باید قطع بشه حتی تحت تکلف هم باشند مثل مورد استاتر . منم کارم حقوق و دستمزده هر ماه نام نویسی بیمه جدید دارم برای بعضیها که جای دیگه بیمه باشند ارور میده که باید تو فلان شعبه ترک کار بزنه بعد مجدد نام نویسی انجام بدید