2777
2789
عنوان

مادرایی که بچه‌هاتونو کلاسای هنری گذاشتید میاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 26 پست

بچه هفت ساله رو نباید انتظاری داشت ازش منم ۷ سالم بود مادرم خیلی کلاس ثبت نامم میکرد موسیقی ورزش کلاس زبان و ... ولی واقعا تو اون سن خودش هم همرو باهام شرکت میکرد باهام تمرین میکرد حتی من اسکیت میرفتم هم خونه که میومدیم خودش باهام تمرین میکرد این چیزی که شما مد نظرتون از سن ۱۴ به بعده که دیگه خودش علایقش رو بشناسه ولی یکم یادآوری کنید تو این دوره خیلی خوبه بعدها بزرگتر که میشه خیلییییی اعتماد به نفسش بیشتر میشه به چیزهایی که یادگرفته افتخار میکنه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من بچه که مدرسه داره رو کلاس دیگه نمیذارم اونم دوتا بچه خسته شده ۷سال خیلی کوچیکه از الان سراین چیزا ...

دقیقا

دختر منم کلاس اوله و نقاشیش خیلی خوبه و علاقه داره

یعنی از راه که میرسه هنوز ناهار نخورده میشینه نقاشی میکشه ولی فقط تابستونها میفرستمش کلاس

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
یعنی میگی اشکال نداره یادآوری کنم بهش؟

نه ، چه اشکالی داره؟

خودت رو‌تو هفت سالگی به یاد بیار

ببین چقدر کوچولو‌ بودی و دنیات چقدر کوچیک بود

از بچه توقع زیاد نداشته باش

بذار هم به علایقش برسه و هم به بچگی ش

اگه دوست داری با برنامه و منظم باشه، یه ساعتی تو روز تنظیم کن و برای خودت رمایندر بذار ، تا هروقت زنگ موبایل رو شنیدین ، برید دنبال تمرین کلاس هنری🌹

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️
خب بچه ۷ ساله کارش بازیه شما بیش از حد بچه رو درگیر کلاس کردی به نظرم نهایتا ۱ کلاس باید بزاری و اون ...

بخاطر درساش از هر کلاس یه هفته در میون برداشتم یعنی برای تمرین هرکدوم دو هفته وقت داره

خیلی علاقه داره ولی متاسفانه تنبلی میکنه خیلی بازیگوشه

بچه ها اکثراً بازیگوشی میکنند سخت نگیر بهش بزار خودش هر موقع دوست داشت تمرین کنه تذکر هم هر از گاهی خوبه زیادیش بچه رو حساس میکنه من دخترم رو به انواع سرگرمی میفرستم کلاس باشگاه هم میره ولی سخت براش نمیگیرم هر موقع خودش دوست داشته باشه حرکات ژیمناستیک رو انجام میده حالا سنی نیستند که حرفه ای یاد بگیرند همون براشون سرگرمی و بازی حساب میشه 

توی دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر فرشته کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞
بخاطر درساش از هر کلاس یه هفته در میون برداشتم یعنی برای تمرین هرکدوم دو هفته وقت داره

خب اینم جالب نیست 

بچه وقتی اینهمه فاصله میوفته بین کلاسهاش یادش می‌ره دیگه 

یه کلاس میزاشتی به کم که اوکی شد و کلاس تموم شد میزاشتی به کلاس دیگه 

مرسی از راهنماییت عزیزم

خواهش میکنم خدا دختر گلت رو نگه داره براتون 🤲 😍

توی دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر فرشته کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞

تو این سن کار بچه بازی کردنه 

الان کلاس اول هم می‌ره و واقعا وقت بازیش گرفته میشه 

کلاس اول خودش به خودی خود سخت هست 

بعد یهو دو تا درس دیگه هم شما بهش اضافه کردی 

بچه یهو می‌بره و میگه دیگه نمیرم 

خود من همسرم یه کم به بچم غر بزنه که بیشتر تمرین کن میگم ولش کن بهش فشار نیار اصلااا چون یهو خسته بشه بگه نمی‌خوام برم همه زحمات این چند سال از بین میره