2777
2789

کادرهایی که شاغل یا دانشجو هستند فقط نظر بدهند

و بچه  دوم چهار پنج سال و وابسته دارید، 

بچه اولم هفت سالشه،

چه زمانهایی درس میخونید؟

یا چجوری برنامه ریزی کردید؟

بین احساس عدم رضایت از خودم در مورد عزیزانم یعنی بچه هام و اهداف شخصی ام گیر کردم.

می‌خوام هر دو رو باهم جلو ببرم.

از نظر آینده مالی ای که برای خودم بعنوان کسی که هیچ حمایتی ندارم ، به موضوع همسرم اصلا نمی‌خوام ورود کنم.

اونو اصلا کاری ندارم درست نمیشه.

بعنوان یک انسان توی این دنیا

که با دوران دوستی حساب کنم میشه بیست سال، بخرف همسرم گوش کردم، الان میبینم هیچی به هیچی.

من از در این خونه برم بیرون هیچی نیستم.

می‌خوام زودتر تموم کنم درسمو، اما بقدری مسیولیتهای خونه و بچه و مدرسه بچه زیاده

نمی‌دونم کسی مثل من هست یا نه

من رشته ام علوم پزشکیه همکلاسیام فکر میکنن کنکور تموم شده زدن به بیخیالی ولی من دارم خودمو واسه یه آزمونی آماده میکنم روزای تعطیل ۱۰ ساعت روزایی که دانشگاه میرم ۶ ساعت اینا 

درسای ما سنگینن ولی اگه از اول روزی ۳ ۴ ساعت بخونی میرسی

در مسیر....🌱

من رشته ام علوم پزشکیه همکلاسیام فکر میکنن کنکور تموم شده زدن به بیخیالی ولی من دارم خودمو واسه یه آ ...

بچه هم دارید؟

برنامه ریزی تون به چه صورت هست؟ که مسیولیتهای مادری و باقی کارها رو هم می‌رسید انجام بدید، ده ساعت هم بخونید، من انرژی زا میخورم که کم نیارم ازینطرف، تپش قلب میگیرم ،

وقتی کم بخوابم، کل روز بازدهی خوبی ندارم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بچه هم دارید؟برنامه ریزی تون به چه صورت هست؟ که مسیولیتهای مادری و باقی کارها رو هم می‌رسید انجام بد ...

مامانم ولی واسه ارشد میخوند و معلم هم بود با دوتا بچه ابتدایی .شبها قبل ده میخوابید پنج صبح بیدار میشد درس میخوند بعد میرفت مدرسه.رو آشپزی اینا حساس نبود یه خورشت رو واسه دو سه روز نگه میداشت😂 ولی تموم کرد و الان راضیه

در مسیر....🌱

عزیزم من با ۴۰ سال سن و‌مدرک‌ارشد از ایران ، تو کانادا دارم به زبان انگلیسی گفتاردرمانی میخونم

یعنی واقعا بگم از ته دل که دارم از خستگی بالا میارم 

انقدر سخته ، کم اوردم

با یه دختر هفت ساله و یه پسر ۲۰ ساله

دست تنها تو مملکت غریب ، بدون کمک مادر و پدر و ….

بهضی وقتا میگم این چه غلطی بود کردم

اما بازم دلم‌نمیاد بیخیال بشم

تو هم با هر سختی که هست ادامه بده

من هیچ برنامه ریزی ندارم و تو همه وقت ازادم درس میخونم

فقط و‌فقط کم نیار دختر خوب

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️
عزیزم من با ۴۰ سال سن و‌مدرک‌ارشد از ایران ، تو کانادا دارم به زبان انگلیسی گفتاردرمانی میخونمیعنی و ...

مرسییی ازشما برای این پیام قشنگتون 🙏

قشنگترین ها براتون پیش بیاد عزیزم🥰