2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب میشه منو راهنمایی کنی؟چطور باید یاد بگیرم...درامد فیلمبرداری اگه واسه اتلیه کار کنم چقدره؟الان کا ...

اگه واس آتلیه کار کنی پروژه ای میشه و از هر مراسمی با توجه به توافق تون درصد برمیداری 

اگه کار آموزیت تموم شد ب نظرم برو مدرکت رو بگیر ک بعدا خودت ب راحتی بتونی پیشرفت کنی 

صاحب کارت میتونه با اتحادیه هماهنگ شه بیشتر راهنماییت کنن

و اینکه فتوشاپ و ادیت زدن رو کامل یاد بگیر

اگه خدا بخواد میشه 
اگه واس آتلیه کار کنی پروژه ای میشه و از هر مراسمی با توجه به توافق تون درصد برمیداری اگه کار آموزیت ...

مثلا برای هر مراسمی حدودا چقدر میشه؟و اینکه مدرک از فنی حرفه ای باید بگیرم؟

کجا باید برم مدرک بگیرم

فنی حرفه ای دیگه 

اول کامل آموزش ببین بعدش میری ی امتحان میگیرن ازت تموم دیگه میتونی ب عنوان ی عکاس یا فیلمیردار بری قرارداد ببندی

اگه خدا بخواد میشه 

اینش معلوم نیست بستگی ب انتخاب عروس داماد یا هر مراسمی که میخواین برین داره 

و اینکه چجوری با چه درصدی توافق کنین 

اگه خدا بخواد میشه 
فنی حرفه ای دیگه اول کامل آموزش ببین بعدش میری ی امتحان میگیرن ازت تموم دیگه میتونی ب عنوان ی عکاس ی ...

دوره فنی حرفه ای چقد طول میکشه؟و اینکه فیلمبرداری جداس عکاسی جدا رتوش جدا؟برای فیلمبرداری حدودا واسه هر مراسم چقد دستمزده؟

الان چون خیلی چیزا وایرال شده و طرفدار عکس و فیلم زیاد شده خواهانش زیاده میتونی پول خوبی دربیاری 

اگه خدا بخواد میشه 

امروز ۷ تا عکس انداختم شد ۲۵۰۰😐

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره     واسه بچه دار شدن یکی از دوستام که واقعاً لیاقت مادرشدن داره دعا کنید